Sprej za čišćenje protokomera LIQUI MOLY – 200ml

Šifra artikla: 4066

Sprej za čišćenje protokomera LIQUI MOLY - 200ml
980,00 RSD

* Cena važi samo za gotovinsko plaćanje i online poručivanje

Karakteristike
Namena ČISTAČ PROTOKOMERA
Stanje u prodavnicama Pozvati radi provere
Brend LIQUI MOLY
Vrsta proizvoda Aditivi i sprejevi
Zapremina/Težina 200ml
Naziv i vrsta robe: Aditivi i sprejevi, Auto kozmetika

Opis proizvoda

Kada se radi o održavanju vitalnih komponenti vašeg vozila, izbor pravog proizvoda može biti ključan. Sprej za čišćenje protokomera LIQUI MOLY predstavlja vrhunski izbor za svakoga ko traži efikasno i pouzdano rešenje za čišćenje protokomera, uključujući i MAF senzore (Luftmassensensor). Proizvod je idealan za upotrebu na senzorima mase vazduha u benzinskim i dizel motorima, gde su preciznost i nežnost u čišćenju od ključnog značaja.

Zašto Je Čišćenje Protokomera Važno?

Protokomeri su ključni za pravilno funkcionisanje motora jer pomažu u preciznom mjerenju količine vazduha koji ulazi u motor. Vremenom, ovi senzori mogu postati kontaminirani, što dovodi do netačnih merenja, slabijih performansi motora, povećane potrošnje goriva i emisije štetnih gasova. Redovno čišćenje protokomera je esencijalno za održavanje optimalnih performansi vozila.

Prednosti Spreja za Čišćenje Protokomera LIQUI MOLY:

LIQUI MOLY Air Flow Sensor Cleaner je specijalno dizajniran za nežno, ali temeljno čišćenje protokomera i MAF senzora. Ovaj sprej efikasno uklanja prljavštinu, uljni talog i naslage bez oštećenja osetljivih dijelova senzora. Njegove ključne prednosti uključuju:

 • Brzo i efikasno čišćenje
 • Ne ostavlja ostatke
 • Poboljšava performanse i pouzdanost motora
 • Smanjuje potrošnju goriva i emisiju štetnih gasova

Kako Koristiti Sprej za Čišćenje Protokomera?

Korišćenje LIQUI MOLY spreja za čišćenje protokomera je jednostavno. Pratite uputstva proizvođača za sigurno uklanjanje protokomera ili MAF senzora iz vozila. Jednom kada je senzor uklonjen, ravnomerno nanesite sprej na senzor, izbegavajući direktan kontakt sa elektronskim delovima. Nakon nanošenja, dozvolite da se proizvod osuši pre ponovnog postavljanja senzora.

Uputstvo za Upotrebu:

 1. Isključite vozilo i osigurajte da je motor hladan.
 2. Pažljivo uklonite protokomer ili MAF senzor iz vozila.
 3. Ravnomerno nanesite sprej na senzor sa preporučene udaljenosti.
 4. Sačekajte da se proizvod osuši pre ponovnog postavljanja senzora u vozilo.

Upozorenja i Preporuke:

 • Izbegavajte direktan kontakt spreja sa elektronskim delovima.
 • Koristite u dobro ventiliranom prostoru.
 • Držite van domašaja dece.

Sprej za Čišćenje Protokomera Cena:

LIQUI MOLY sprej za čišćenje protokomera nudi odličan odnos cene i kvaliteta. Ovaj proizvod je dostupan po pristupačnoj ceni, čineći ga odličnim izborom za one koji traže profesionalno rešenje po povoljnoj ceni.

Zaključak:

Sprej za čišćenje protokomera LIQUI MOLY je idealan izbor za vozače koji cene kvalitet i efikasnost. Njegova sposobnost da nežno, ali temeljno čisti, uz očuvanje integriteta osetljivih dijelova, čini ga neophodnim proizvodom za svakog vlasnika vozila. Investirajte u zdravlje vašeg motora i osigurajte optimalne performanse uz LIQUI MOLY. Korišćenjem Liqui Moly Luftmassensensor Reinigera, korisnici mogu očekivati poboljšanje performansi motora, bolju potrošnju goriva . Ovaj proizvod je idealan za profesionalce i ljubitelje automobila koji teže visokom nivou održavanja i performansi svojih vozila.

 

Naše preporuke

sprej-za-ciscenje-protokomera

Sprej za čišćenje protokomera LIQUI MOLY - 200ml

980,00 RSD