Otkup akumulatora

Otkup starih (polovnih) akumulatora je odlično rešenje da se oslobodite starih i neupotrebljivih baterija. Vi ne morate da se „bavite“ sa starim, neupotrebljivim akumulatorom, i ne morate da brinete o njegovom odlaganju i zagađenju životne sredine.

Vršimo otkup akumulatora po povoljnim cenama – siguran i brz otkup, isplata odmah!

Povoljna cena otkupa akumulatora – cena po kg ili po amper satu (Ah)

Cena za otkup akumulatora se određuje  po amper satu (AH). Cena za otkup akumulatora kod nas, u MD prodavnici auto delova, iznosi 10 dinara po amper satu (aH), a isplatu vršimo odmah, tako da ćete odmah dobiti novac na ruke čim donesete stari akumulator.

U primeru- Ako je Vaš stari akumulator 12v 60ah d+ za njega dobijate 600 dinara.

Cene otkupa akumulatora variraju od firme do firme, a mi garantujemo najpovoljnije uslove otkupa  na brz i efikasan način.

Ukoliko želite da se vaš stari akumulator obradi na siguran i odgovoran način – pozovite nas i uverite se zašto je otkup polovnih akumulatora najbolji u našim prodavnicama.

Šta otkup akumulatora znači za vas?

  • Oslobađamo vas nepotrebne brige o starom akumulatoru
  • Dobijate novac za nešto što vam nije potrebno više
  • STARO za NOVO opcija: Razmišljate o zameni starog za novi akumulator? Mi vam nudimo atraktivne opcije koje vam omogućavaju da svoj stari akumulator zamenite za novi po specijalnoj ceni.
  • Zbrinjavate opasan otpad na siguran i bezbedan način, dajući ga “u ruke” nama
  • Čuvate okolinu i prirodu, utičete na povećanje svesti o društvenoj odgovornosti

Akumulatori staro za novo – iskoristite našu specijalnu ponudu!

Kada je vreme da zamenite stari akumulator, naša „Staro za Novo“ opcija nudi savršeno rešenje. Razumemo koliko je važno imati pouzdan akumulator za vaše vozilo, i zato smo kreirali ovaj program da vam olakšamo proces zamene. Naša specijalna ponuda omogućava vam da predajete svoj stari akumulator, koga mi računamo 10 dinara po amper satu (aH)  i zauzvrat dobijete popust na kupovinu novog. Ovaj program je dizajniran da pruži maksimalnu vrednost i udobnost za naše klijente, a ujedno doprinosi i očuvanju životne sredine kroz reciklažu.

Otkup akumulatora cena

Kako funkcioniše proces otkupa akumulatora?

  1. Kontaktirajte Nas: Pošaljite nam detalje o akumulatorima koje želite prodati, uključujući koji snagu po amper času poseduje.
  2. Dobijte Ponudu: Na osnovu vaših informacija, poslaćemo vam besplatnu procenu i ponudu cene od 10 dinara po Ah .
  3. Dogovorite Preuzimanje: Ako prihvatite našu ponudu, već prvom prilikom možete doneti Vaše akumulatore  u neku od naših lokacija.
  4. Završite Prodaju: Nakon što preuzmemo i verifikujemo akumulatore, isplatićemo dogovorenu sumu.

Proces otkupa obuhvata prikupljanje, sortiranje i obradu starih akumulatora. Specijalizovani smo za siguran i bezbedan otkup polovnih akumulatora, kao i rukovanje ovim potencijalno opasnim materijalima.

Na taj način obezbeđujemo da se sve komponente recikliraju ili adekvatno zbrinjavaju. Ovo uključuje izdvajanje olova, plastike i kiselina, koji se zatim transformišu u upotrebljive materijale.

Zašto je otkup starih akumulatora važan?

Otkup akumulatora je usluga koja dobija na značaju u kontekstu savremene potrebe za održivim upravljanjem otpadom i reciklažom. Stari akumulatori, posebno olovni, sadrže materijale koji mogu biti štetni za okolinu ako se ne zbrinjavaju pravilno. 

Istovremeno, ovi materijali, poput olova i plastike, imaju značajnu vrednost kada se recikliraju i ponovo koriste, što čini otkup akumulatora privlačnim ne samo iz ekološkog aspekta, već i iz ekonomskog.

Recikliranjem akumulatora, materijali poput olova i plastike se mogu ponovo upotrebiti, čime se doprinosi očuvanju resursa i podstiče cirkularna ekonomija. Prodajom starih akumulatora, ne samo da doprinosite zdravijem okruženju, već i profitirate od materijala koji bi inače bili otpad.