Set kvačila Opel Astra G 2.0 DTI

Šifra artikla: lu623313

Set kvačila Opel Astra G 2.0 DTI
Informacije o Set kvačila Opel Astra G 2.0 DTI
Karakteristike
BrendOE
Originalni broj16 06 517, 56 79 334, 9126561
Stanje u prodavnicamaPozvati radi provere
Naziv i vrsta robe: Delovi menjača, Set kvačila, Set kvačila za Opel, Set kvačila za Opel Astra

Opis proizvoda

Set kvačila za Opel Astru G 2.0 DTI

Set kvačila za Opel Astru G 2.0 DTI  proizvodi se od strane različitih proizvođača. Ovaj proizvod je namenjen za zamenu istrošenih delova u vašem vozilu i obezbeđuje bolje performanse i duži vek trajanja vašeg vozila.

Set kvačila za Opel Astru G 2.0 DTI se sastoji od lamele, potisne ploče i druk lagera. Ovi delovi su od vitalnog značaja za pravilan rad vašeg vozila, a redovna zamena delova obezbeđuje optimalne performanse i sigurnost u vožnji.

Proizvođači

Proizvođači seta kvačila za Opel Astru  uključuju renomirane brendove poput Sachs, Luk, Valeo i mnogi drugi. Ovi proizvođači su poznati po svojim kvalitetnim proizvodima i dugogodišnjem iskustvu u proizvodnji delova za automobile.

Kada birate set kvačila za vaš Opel Astru G 2.0 DTI, bitno je uzeti u obzir kvalitet proizvoda i reputaciju proizvođača kako bi osigurali dug vek trajanja i optimalne performanse vašeg vozila. Takođe, bitno je izabrati set kvacila koji je specifično dizajniran za vaš model vozila kako bi osigurali pravilno funkcionisanje i sigurnu vožnju.

Naše preporuke