Motorno ulje Castrol Magnatec Stop-Start D 0W30 1L

Šifra artikla: 353780

Motorno ulje Castrol Magnatec Stop-Start D 0W30 1L
1.350,00 RSD

* Cena važi samo za gotovinsko plaćanje i online poručivanje

Informacije o Motorno ulje Castrol Magnatec Stop-Start D 0W30 1L
Karakteristike
Stanje u prodavnicamaPozvati radi provere
BrendCASTROL
Zapremina/Težina1L
Viskozitet0W-30
Vrsta proizvodaSintetička motorna ulja
Naziv i vrsta robe: Castrol ulja, Motorna ulja

Opis proizvoda

Castrol Magnatec Stop-Start D 0W-30 je visokoefikasno sintetičko ulje namenjeno zaštiti motora u uslovima čestog zaustavljanja i pokretanja. Idealno je za vozače koji se suočavaju sa konstantnim saobraćajnim gužvama i čestim stajanjem na semaforima, pružajući trenutnu zaštitu od prvog trenutka kada pokrenete motor.

Prednosti:

 1. Neprekidna zaštita: Inteligentne molekule u ulju formiraju zaštitni sloj koji se neprestano obnavlja, osiguravajući da motor bude zaštićen u svakoj fazi vožnje sa čestim zaustavljanjem i pokretanjem.
 2. Manje habanje: Pruža dokazano smanjenje habanja motora u stop-start uslovima, produžujući vek trajanja motora i održavajući njegove performanse.
 3. Optimalne performanse: Održava stabilan viskozitet čak i na ekstremnim temperaturama, čime se obezbeđuje optimalan rad motora u svim uslovima.

Pakovanje od 1 litra: Praktično pakovanje koje je idealno za dolivanje ulja između redovnih servisa, omogućavajući vam da uvek imate pri ruci dovoljno ulja za održavanje optimalnog nivoa u motoru.

Tipična svojstva:

 • Gustina @ 15°C: 0.842 g/ml
 • Viskozitet, kinematički @ 100°C: 10.0 mm²/s
 • Viskozitet, kinematički @ 40°C: 53 mm²/s
 • Viskozitet, CCS @ -35°C: 4790 mPa.s
 • Viskozitetni indeks: 178
 • Tačka prestanka tečenja: -51°C
 • Tačka paljenja: 202°C
 • Sulfatna pepela: 0.75% wt

Specifikacije i odobrenja:

 • ACEA: C2
 • Ford: WSS-M2C950-A

Skladištenje:

Ulje treba skladištiti u zatvorenim prostorima. Ukoliko je skladištenje na otvorenom neizbežno, posude treba postaviti horizontalno kako bi se sprečilo prodiranje vode i očuvala čitljivost oznaka. Proizvodi ne smeju biti izloženi temperaturama iznad 60°C, direktnom sunčevom zračenju ili smrzavanju.

Napomena: Intervali zamene ulja mogu varirati u zavisnosti od tipa motora, uslova rada, istorije održavanja, OBD-a i kvaliteta goriva. Uvek se konsultujte sa priručnikom vašeg proizvođača za precizne informacije.

Naše preporuke

Castrol Magnatec Stop Start D 0w30 1l

Motorno ulje Castrol Magnatec Stop-Start D 0W30 1L

1.350,00 RSD