Motorno ulje Castrol Magnatec Hybrid 5W30 5L

Šifra artikla: int04

Motorno ulje Castrol Magnatec Hybrid 5W30 5L
6.890,00 RSD

* Cena važi samo za gotovinsko plaćanje i online poručivanje

Informacije o Motorno ulje Castrol Magnatec Hybrid 5W30 5L
Karakteristike
Stanje u prodavnicamaPozvati radi provere
BrendCASTROL
Zapremina/Težina5L
Viskozitet5W-30
Vrsta proizvodaSintetička motorna ulja
Naziv i vrsta robe: Castrol ulja, Motorna ulja

Opis proizvoda

Castrol Magnatec Hybrid 5W-30 je specijalno formulirano motorno ulje dizajnirano da pruži vrhunsku zaštitu za hibride, čiji motori rade povremeno i često se prebacuju na električnu energiju pri niskim brzinama. Ova jedinstvena formula obezbeđuje optimalnu zaštitu od prvog starta, čak i pri nižim radnim temperaturama karakterističnim za hibridne motore.

Prednosti:

 1. Adaptirana zaštita: Castrol Magnatec Hybrid koristi DUALOCK tehnologiju koja se prianja za delove motora poput magneta i formira zaštitno polje, smanjujući habanje motora za 50% pri niskim temperaturama i čestim ponovnim startovima.
 2. Smanjeno habanje: Testirano i dokazano da smanjuje habanje motora u hibridnim vozilima, gde motor može da se zaustavi i ponovo pokrene do 500,000 puta tokom svog životnog veka.
 3. Optimalne performanse: Ulje održava viskozitet i stabilnost u širokom rasponu temperatura, omogućavajući motoru da radi na optimalnom nivou čak i u najizazovnijim uslovima.

Pakovanje od 5 litara: Idealno za kompletne zamene ulja, ovo ekonomično pakovanje pruža dovoljnu količinu ulja za većinu hibridnih vozila, osiguravajući maksimalnu zaštitu motora i smanjujući potrebu za čestim kupovinama.

Tipična svojstva:

 • Gustina @ 15°C: 0.856 g/ml
 • Viskozitet, kinematički @ 100°C: 10.1 mm²/s
 • Viskozitet, kinematički @ 40°C: 60 mm²/s
 • Viskozitet, CCS @ -30°C: 6000 mPa.s
 • Viskozitetni indeks: 155
 • Tačka prestanka tečenja: -42°C
 • Tačka paljenja: 202°C
 • Sulfatna pepela: 0.8% wt

Specifikacije i odobrenja:

 • API: SP
 • ILSAC: GF-6

Skladištenje:

Proizvod treba čuvati u zatvorenim prostorima. Ako je skladištenje na otvorenom neophodno, posude treba postaviti horizontalno kako bi se sprečilo prodiranje vode i očuvala čitljivost oznaka. Ulje ne sme biti izloženo temperaturama iznad 60°C, direktnom sunčevom zračenju ili smrzavanju.

Napomena: Intervali zamene ulja mogu varirati u zavisnosti od vrste motora, uslova vožnje, istorije održavanja, OBD-a i kvaliteta goriva. Preporučuje se da se konsultujete sa priručnikom vašeg proizvođača za tačne informacije.

Naše preporuke

Castrol Magnatec Hybrid 5w30 5l

Motorno ulje Castrol Magnatec Hybrid 5W30 5L

6.890,00 RSD