Motorno ulje Castrol Magnatec Hybrid 5W30 1L

Šifra artikla: int03

Motorno ulje Castrol Magnatec Hybrid 5W30 1L
1.480,00 RSD

* Cena važi samo za gotovinsko plaćanje i online poručivanje

Informacije o Motorno ulje Castrol Magnatec Hybrid 5W30 1L
Karakteristike
Stanje u prodavnicamaPozvati radi provere
BrendCASTROL
Zapremina/Težina1L
Viskozitet5W-30
Vrsta proizvodaSintetička motorna ulja
Naziv i vrsta robe: Castrol ulja, Motorna ulja

Opis proizvoda

Castrol Magnatec Hybrid 5W-30 je posebno formulirano motorno ulje namenjeno hibridnim vozilima, koje pruža izuzetnu zaštitu motora čak i pri čestim zaustavljanjima i pokretanjima. Ova inovativna formula sa DUALOCK tehnologijom osigurava optimalnu zaštitu od prvog starta, čuvajući motor u savršenom stanju.

Prednosti:

 1. Neprekidna zaštita: Castrol Magnatec Hybrid ulje sadrži DUALOCK molekule koje se prianjaju za delove motora, stvarajući zaštitni sloj koji smanjuje habanje pri niskim temperaturama i čestim ponovnim startovima.
 2. Optimizovana efikasnost: Specijalno dizajnirano za hibridne motore, ovo ulje se nosi sa izazovima nižih radnih temperatura i povećanog broja startovanja, čime održava visoku efikasnost i smanjuje kontaminaciju.
 3. Izdržljivost motora: Testirano i dokazano da smanjuje habanje motora, omogućavajući hibridnim vozilima da izdrže do 500,000 zaustavljanja i ponovnih pokretanja tokom životnog veka motora.

Pakovanje od 1 litra: Praktično i kompaktno pakovanje koje je savršeno za dopunu ulja između redovnih zamena, osiguravajući da uvek imate odgovarajuću količinu ulja za održavanje optimalnih performansi vašeg hibridnog motora.

Tipična svojstva:

 • Gustina @ 15°C: 0.856 g/ml
 • Viskozitet, kinematički @ 100°C: 10.1 mm²/s
 • Viskozitet, kinematički @ 40°C: 60 mm²/s
 • Viskozitet, CCS @ -30°C: 6000 mPa.s
 • Viskozitetni indeks: 155
 • Tačka prestanka tečenja: -42°C
 • Tačka paljenja: 202°C
 • Sulfatna pepela: 0.8% wt

Specifikacije i odobrenja:

 • API: SP
 • ILSAC: GF-6

Skladištenje:

Ulje treba čuvati u zatvorenim prostorima. Ukoliko je skladištenje na otvorenom neizbežno, posude treba postaviti horizontalno kako bi se sprečilo prodiranje vode i očuvala čitljivost oznaka. Proizvodi ne smeju biti izloženi temperaturama iznad 60°C, direktnom sunčevom zračenju ili smrzavanju.

Napomena: Intervali zamene ulja mogu varirati u zavisnosti od tipa motora, uslova vožnje, istorije održavanja, OBD-a i kvaliteta goriva. Preporučuje se da se konsultujete sa priručnikom vašeg proizvođača za tačne informacije.

Naše preporuke

Castrol Magnatec Hybrid 5w30 1l

Motorno ulje Castrol Magnatec Hybrid 5W30 1L

1.480,00 RSD