Motorno ulje BELL Triumph+ 20W50 1L

Šifra artikla: A1155

Motorno ulje BELL Triumph+ 20W50 1L
380,00 RSD

* Cena važi samo za gotovinsko plaćanje i online poručivanje

Informacije o Motorno ulje BELL Triumph+ 20W50 1L
Karakteristike
BrendBELL
Vrsta proizvodaMineralna motorna ulja
Zapremina/Težina1L
Stanje u prodavnicamaPozvati radi provere
Viskozitet20W-50
Naziv i vrsta robe: Motorna ulja

Opis proizvoda

BELL Triumph+ 20W50 je ekonomično mineralno motorno ulje, idealno za podmazivanje svih tipova dizel motora sa i bez turbo punjenja. Namenjeno je za komercijalna vozila kao što su teretni kamioni, autobusi, rudarska, građevinska i poljoprivredna mehanizacija. Ovo ulje je posebno prilagođeno za rad u normalnim uslovima eksploatacije.

Ključne prednosti:

Ekonomičnost: BELL Triumph+ je pristupačno rešenje za podmazivanje dizel motora, nudeći optimalan odnos cene i kvaliteta.

Široka primena: Namenjeno je za podmazivanje različitih tipova dizel motora, uključujući one sa i bez turbo punjenja. Pogodno je za komercijalna vozila kao što su teretni kamioni, autobusi, rudarska, građevinska i poljoprivredna mehanizacija.

Pogodno za starije generacije vozila: Preporučuje se za vozila starije generacije, pružajući im potrebnu zaštitu i efikasnost.

Prilagođeno klimatskim uslovima: Obezbeđuje sigurnu primenu u našim klimatskim uslovima, čineći ga pouzdanim izborom za različite vrste vozila.

Preporuke za zamenu: Period zamene ulja je u skladu sa preporukama proizvođača motora, osiguravajući optimalne performanse i dugovečnost motora.

Specifikacije i odobrenja:

  • Tip ulja: Mineralno
  • Viskozitet: 20W50

Dodatne informacije: BELL EDT su ekonomična monogradna ili multigradna mineralna motorna ulja. Namenjena su za podmazivanje svih tipova dizel motora, sa i bez turbo punjenja, ugrađenih u komercijalna vozila (teretni kamioni, autobusi, rudarska, građevinska i poljoprivredna mehanizacija) pri radu u normalnim uslovima eksploatacije. Obezbeđuje sigurnu primenu u našim klimatskim uslovima. Preporučuje se za vozila starije generacije. Period zamene je u skladu sa preporukama proizvođača motora.

BELL Triumph+ 20W50 je idealno rešenje za podmazivanje vašeg dizel motora, pružajući pouzdanu zaštitu i efikasnost. Njegova formulacija osigurava optimalne performanse i dugotrajnost motora, čineći ga ekonomičnim i pouzdanim izborom za vaša komercijalna vozila.

Naše preporuke

BELL TRIUMPH+ Motorno ulje 20W50 1L

Motorno ulje BELL Triumph+ 20W50 1L

380,00 RSD