LED H7 SIJALICA MAYER PREMIUM- par

Šifra artikla: F2GBOX

Original price was: 4.900,00 RSD.Current price is: 3.600,00 RSD.

* Cena važi samo za gotovinsko plaćanje i online poručivanje

Informacije o LED H7 SIJALICA MAYER PREMIUM- par
Karakteristike
BrendMAYER
Vrsta sijaliceH7
Stanje u prodavnicamaPozvati radi provere
Kolicinapar
Naziv i vrsta robe: H7 Sijalice, LED sijalice za auto, Sijalice za auto

Opis proizvoda

Specifikacije LED Sijalice H7 8000LM MAYER 6000K CANBUS:

  • Tip sijalice: LED
  • Model: H7
  • Svetlosni fluks: 8000 lm (lumena)
  • Temperatura boje: 6000K (čista bela svetlost)
  • Napajanje: 12V
  • Snaga: Niska potrošnja (upoređena s tradicionalnim halogenim sijalicama)
  • CANBUS tehnologija: Integrisana, sprečava greške na instrument tabli
  • Vek trajanja: Do 50,000 sati
  • Ugao osvetljenja: 360°
  • Otpornost na vodu i prašinu: IP67

LED Sijalice H7 MAYER : Revolucija u Automobilskoj Rasveti

Kada je reč o automobilskoj rasveti, LED sijalice su postale simbol modernog doba, a MAYER je brend koji postavlja standarde. Njihova najnovija inovacija, LED sijalica H7 8000LM sa CANBUS tehnologijom i temperaturom boje od 6000K, nije izuzetak. Ovaj proizvod nudi ne samo impresivne svetlosne performanse, već i dugotrajnost i energetsku efikasnost.

Prednosti MAYER LED sijalica uključuju ne samo izvanrednu svetlosnu efikasnost, već i smanjenu potrošnju energije, što doprinosi produženju životnog veka akumulatora automobila. CANBUS tehnologija osigurava da se sijalica integriše bez problema sa većinom modernih vozila, eliminirajući česte greške koje se mogu pojaviti sa manje kvalitetnim LED sijalicama.

Sa temperaturom boje od 6000K, vozači mogu očekivati kristalno čistu belu svetlost koja poboljšava vidljivost noću, a ujedno pruža savremen i atraktivan izgled vašem vozilu.

LED Sijalice H7  MAYER  : Svetlosna Superiornost u Vašem Automobilu

U svetu automobilske rasvete, LED tehnologija donosi revoluciju, pružajući vozačima snažniju, trajniju i energetski efikasniju svetlost. MAYER, kao lider u ovoj industriji, predstavlja LED sijalicu H7 8000LM sa temperaturom boje od 6000K. Ali šta tačno čini ovu sijalicu posebnom?

CANBUS tehnologija:

Integrisani CANBUS sistem osigurava kompatibilnost s modernim automobilima bez pojavljivanja grešaka na instrument tabli. CANBUS je komunikacioni sistem koji omogućava različitim delovima automobila da komuniciraju bez složenih kablovskih mreža. U kontekstu LED sijalica, CANBUS tehnologija sprečava tipične probleme kao što su upozorenja o greškama ili treperenje svetla.

Inovativni ventilatorski sistem:

Svaka MAYER LED sijalica H7 8000LM dolazi sa integrisanim ventilatorom koji služi za efikasno hlađenje. Budući da LED diode generišu toplotu prilikom rada, kvalitetan sistem hlađenja je ključan za dugotrajnost sijalice. Ovaj ventilator obezbeđuje da sijalica ostane na optimalnoj temperaturi, čime se produžava njen vek trajanja i poboljšava performanse.

Bez obzira na to da li tražite svetlosnu efikasnost, trajnost ili moderni izgled, LED sijalica H7 MAYER zadovoljava sve ove potrebe i još mnogo toga. Uz CANBUS kompatibilnost i napredni ventilatorski sistem, ova sijalica je ne samo tehnološki napredna, već i trajna i pouzdana izbor za svakog vozača.

 

Naše preporuke

MAYER PREMIUM LED CANBUS H7 SIJALICA- par

LED H7 SIJALICA MAYER PREMIUM- par

Original price was: 4.900,00 RSD.Current price is: 3.600,00 RSD.