ANTIFRIZ G12 ŽUTI VALEO Protectiv 100% 1L

Šifra artikla: 99u557

ANTIFRIZ G12 ŽUTI VALEO Protectiv 100% 1L
490,00 RSD

* Cena važi samo za gotovinsko plaćanje i online poručivanje

Informacije o ANTIFRIZ G12 ŽUTI VALEO Protectiv 100% 1L
Karakteristike
BrendVALEO
Stanje u prodavnicamaPozvati radi provere
Zapremina/Težina1L
Vrsta proizvodaG12 Antifriz
Naziv i vrsta robe: Antifriz, Antifriz G12

Opis proizvoda

Upoznajte ANTIFRIZ G12 Žuti VALEO Protectiv 100% 1L – vrhunsko rešenje za zaštitu i efikasnost vašeg motornog vozila. Proizveden od strane VALEO, renomiranog lidera u auto-industriji, ovaj antifriz je dizajniran da pruži izuzetnu zaštitu vašem rashladnom sistemu, osiguravajući optimalne performanse motora u svim uslovima.

Zašto Izabrati ANTIFRIZ G12 Žuti VALEO Protectiv 100% ?

 1. Napredna Formulacija: ANTIFRIZ G12 od VALEO koristi naprednu tehnologiju i formulaciju koja obezbeđuje izvanrednu zaštitu od korozije, pregrevanja i zamrzavanja.
 2. Žuta Boja za Lakšu Identifikaciju: Jedinstvena žuta boja omogućava laku identifikaciju i pomaže u sprečavanju mešanja različitih tipova antifriza, što može biti štetno za vaše vozilo.
 3. 100% Koncentrat: Dolazi kao 100% koncentrat, pružajući mogućnost prilagođavanja mešavine u skladu sa specifičnim zahtevima vašeg vozila.
 4. Visoka Tačka Ključanja i Niska Tačka Zamrzavanja: Efikasno štiti motor u ekstremnim temperaturnim uslovima, sprečavajući pregrevanje u vrućim letnjim danima i zamrzavanje tokom hladnih zimskih perioda.
 5. Kompatibilnost: Dizajniran da bude kompatibilan sa različitim vrstama motora i materijalima koji se koriste u rashladnim sistemima.

Specifikacije Proizvođača:

 1. Vrsta: Antifriz/Rashladno sredstvo
 2. Proizvođač: VALEO
 3. Model: Protectiv
 4. Tip Antifriza: G12
 5. Boja: Žuta
 6. Veličina Pakovanja: 1 Litar
 7. Forma: 100% Koncentrat
 8. Kompatibilnost: Pogodan za upotrebu u mnogim modernim rashladnim sistemima
 9. Korozivna Zaštita: Napredna formula pruža odličnu zaštitu od korozije i naslaga
 10. Zaštita Okoline: Formulisan sa smanjenim uticajem na okolinu

KARAKTERISTIKE ANTIFRIZ G12 Žuti Valeo

Ključne karakteristike i prednosti serije Valeo Protectiv™, u koju spada G12 varijanta, su:

 1. Raznovrsnost Tehnologija: Serija uključuje različite formule, kao što su G11 (Hibrid za starija vozila), G12 (Organski), G12++ (Organski + Silikati za moderne aluminijumske motore), G13 (Organski + Silikati + Glicerin za moderne aluminijumske motore) i druge, specifične za potrebe različitih vozila.
 2. Širok Spektar Kapaciteta: Dostupan u kapacitetima od 1, 5, 25 i 1000 litara, kako bi zadovoljio različite zahteve kupaca.
 3. Kodiranje Bojama: Jedna ili dve boje po tehnologiji, za lakši izbor kupaca.
 4. Poboljšano Pakovanje: Pakovanje uključuje etikete na 12 evropskih jezika i jasna uputstva o sigurnosti, u skladu sa najnovijim evropskim propisima.
 5. Zaštita Hladnjaka: Serija Valeo Protectiv™ je dizajnirana da zaštiti hladni krug od smrzavanja zimi i pregrevanja leti. Takođe pomaže u sprečavanju korozije, taloženja kamenca, kavitacije i formiranja pene, nudeći visoku efikasnost i stabilnu zaštitu za motor.

Ovaj proizvod je pogodan za upotrebu u skladu sa specifikacijama postavljenim od strane proizvođača vozila. Prilagodljivost serije Valeo Protectiv™ različitim tehnologijama i potrebama vozila čini je svestranim izborom za različite potrebe automobilskih sistema hlađenja.

Primena i Upotreba:

Kada koristite ANTIFRIZ G12 Žuti VALEO Protectiv, važno je pažljivo pratiti sledeće korake kako biste osigurali pravilnu upotrebu i zaštitili efikasnost vašeg motornog vozila.

 1. Provera Kompatibilnosti:
  • Pročitajte Uputstvo Vozila: Prvi korak uključuje proveru uputstva proizvođača vašeg vozila. Potražite specifikacije koje se odnose na tip antifriza koji je preporučen za vaš model vozila.
  • Provjerite Specifikacije ANTIFRIZA: Uporedite preporuke proizvođača vozila sa karakteristikama ANTIFRIZA G12 Žutog VALEO Protectiv. Ovo je ključno za osiguravanje da je antifriz odgovarajući za vaš tip motora i materijale sistema hlađenja.
 2. Priprema za Upotrebu:
  • Bezbednost na Prvom Mestu: Nosite odgovarajuću zaštitnu opremu, uključujući zaštitne rukavice i naočare. Antifriz sadrži hemikalije koje mogu biti štetne ako dođu u kontakt sa kožom ili očima.
  • Proverite Nivo Tečnosti: Pre dodavanja novog antifriza, proverite nivo tečnosti u rashladnom sistemu vašeg vozila.
 3. Mešanje Antifriza (ako je potrebno):
  • Ako koristite 100% koncentrat, možda će biti potrebno razblažiti antifriz sa destilovanom vodom u odnosu koji preporučuje proizvođač vozila. Nikada ne koristite običnu vodu iz slavine, jer minerali u njoj mogu dovesti do korozije unutar sistema hlađenja.
 4. Dodavanje Antifriza:
  • Postupak Dodavanja: Otvorite poklopac rezervoara za rashladnu tečnost i polako dodajte antifriz. Budite oprezni da ne prelijete.
  • Proverite Nivo Tečnosti: Nakon dodavanja, proverite nivo tečnosti da biste se uverili da je unutar preporučenih granica.
 5. Zatvaranje i Provera Sistema:
  • Zatvorite poklopac rezervoara i pokrenite motor da bi se antifriz ravnomerno rasporedio kroz sistem. Proverite da li ima curenja.
 6. Redovna Kontrola:
  • Redovno proveravajte nivo antifriza i pratite stanje rashladnog sistema. Zamena antifriza treba da se obavlja u skladu sa preporukama proizvođača vozila.

Pravilnom primenom i održavanjem, ANTIFRIZ G12 Žuti VALEO Protectiv 100% 1L pruža izvrsnu zaštitu vašem motornom vozilu, obezbeđujući da radi efikasno i sigurno u svim uslovima.

Zaključak:

ANTIFRIZ G12 Žuti VALEO Protectiv 100% 1L je savršen izbor za vozače koji traže pouzdanu, dugotrajnu zaštitu svog motornog vozila. Uz njegovu naprednu formulaciju, efikasnost u ekstremnim temperaturama i ekološku svest, ovaj proizvod predstavlja idealno rešenje za održavanje optimalnog rada vašeg vozila.

Naše preporuke

ANTIFRIZ G12 ŽUTI VALEO Protectiv 100% 1L

ANTIFRIZ G12 ŽUTI VALEO Protectiv 100% 1L

490,00 RSD