ADITIV ZA MENJAČ LIQUI MOLY – Gear Protect 80ml 1007

Šifra artikla: 1054679

ADITIV ZA MENJAČ LIQUI MOLY - Gear Protect 80ml 1007
4.100,00 RSD

* Cena važi samo za gotovinsko plaćanje i online poručivanje

Informacije o ADITIV ZA MENJAČ LIQUI MOLY - Gear Protect 80ml 1007
Karakteristike
BrendLIQUI MOLY
Stanje u prodavnicamaPozvati radi provere
NamenaADIT ZA MENJAČ
Vrsta proizvodaAditivi i sprejevi
Naziv i vrsta robe: Aditivi i sprejevi, Auto kozmetika

Opis proizvoda

Aditiv za Menjač Liqui Moly Gear Protect: Ključ za Dugotrajnu Zaštitu Vašeg Menjača

Aditiv za menjač tražite? Pouzdano rešenje za održavanje vašeg menjača- Upoznajte Liqui Moly Gear Protect, revolucionarni aditiv za menjač koji koristi najnapredniju tehnologiju za smanjenje trenja i habanja. Ovaj aditiv obezbeđuje tiši rad menjača i olakšava prebacivanje brzina, osiguravajući glatku vožnju bez obzira na uslove.

Zašto izabrati Liqui Moly Gear Protect za Vaš Menjač?

  1. Napredna Formula: Liqui Moly Gear Protect koristi najnoviju tehnologiju za smanjenje trenja i habanja u menjačima. Ovaj aditiv efikasno polira površine zupčanika, smanjuje trenje i štiti komponente od prevremenog trošenja. Rezultat je produženi vek trajanja menjača i smanjenje potrebe za skupim popravkama.
  2. Dugotrajni Efekti: Pruža zaštitu do 100.000 km, što znači da ćete imati manje briga oko održavanja menjača i duže razdoblje bez problema.
  3. Svestrana Primena: Aditiv je idealan za ručne, poluautomatske menjače i diferencijale. Važno je napomenuti da nije prikladan za upotrebu u automatskim menjačima ili motociklima sa mokrim kvačilima.
  4. Pozitivna Iskustva Korisnika: Visoka ocena od 4,5 zvezdica na  Svetskoj online prodavnici AMAZONU-u govori o visokom stepenu zadovoljstva korisnika koji su iskusili poboljšanje u radu svojih menjača nakon upotrebe ovog proizvoda.

Kako se koristi Aditiv za Menjač  Liqui Moly Gear Protect?

Liqui Moly Gear Protect dolazi sa praktičnim špric crevom koje omogućava precizno i jednostavno dodavanje aditiva u menjač. Uputstvo za upotrebu podrazumeva da prvo iz menjača treba izvaditi odgovarajuću količinu menjačkog ulja koristeći priloženo špric crevo, kako bi se napravilo mesto za aditiv. Zatim se aditiv ubacuje pod pritiskom direktno u menjač, što omogućava ravnomernu distribuciju i maksimalnu efikasnost. Ovaj postupak garantuje da se aditiv kvalitetno i ravnomerno raspoređuje unutar menjača, optimizujući njegovu performansu i trajnost.

Kako Liqui Moly Gear Aditiv za Menjač Protect Unapređuje Vašu Vožnju?

Upotreba Liqui Moly Gear Protecta donosi značajna unapređenja u funkcionisanju vašeg menjača, što direktno utiče na kvalitet i udobnost vaše vožnje. Evo kako:

  1. Smanjenje Buke: Mnogi korisnici su prijavili da aditiv značajno smanjuje buku, posebno u starijim diferencijalima. Ovo smanjenje buke doprinosi tišoj i prijatnijoj vožnji.
  2. Glatkije Prebacivanje Brzina: Liqui Moly Gear Protect poboljšava mehanički rad menjača, olakšavajući prebacivanje brzina. To rezultira fluidnijim i manje napornim menjanjem brzina, čime se smanjuje fizički napor tokom vožnje.
  3. Produženje Veka Trajanja Menjača: Smanjenjem trenja i habanja, ovaj aditiv pomaže u očuvanju vitalnih delova menjača, produžavajući njegov vek trajanja i smanjujući potrebu za čestim servisiranjem.
  4. Bolja Zaštita u Ekstremnim Uslovima: Aditiv pruža dodatnu zaštitu u ekstremnim radnim uslovima, kao što su visoke temperature ili teški uslovi vožnje, čime se osigurava pouzdan rad menjača.
  5. Ušteda Goriva: Bolja efikasnost menjača može dovesti do smanjenja potrošnje goriva, čime se smanjuju troškovi vožnje i doprinosi očuvanju okoline.

Ukratko, Liqui Moly Gear Protect ne samo da poboljšava trenutne performanse vašeg menjača, već i doprinosi dugoročnoj uštedi i boljem iskustvu vožnje.

Zaključak

Ne dozvolite da problemi sa menjačem umanje uživanje u vožnji. Liqui Moly Gear Protect  je vaš ključ za dugotrajnu zaštitu i superiornu performansu. Investirajte u ovaj aditiv za menjač danas i osigurajte da vaše vozilo radi na najvišem nivou!

Naše preporuke

Aditiv za menjac Liqui Moly – Gear protect 80ml

ADITIV ZA MENJAČ LIQUI MOLY - Gear Protect 80ml 1007

4.100,00 RSD