Continental set za veliki servis – cena povoljna i kvalitet

 


Continental Set za Veliki Servis Cena

Pošalji broj šasije vozila i napiši Continental Set za Veliki Servis Cena –  putem VIBERA klikom na broj telefona!

viber logo Prodavnica Surčin – 060/30-30-623

Prodavnica Zvezdara – 060/30-30-627


Kada je u pitanju veliki servis vašeg automobila, izbor kvalitetnih delova je ključan za dugotrajnost i sigurnost vašeg vozila. U našoj prodavnici auto delova, ponosimo se što vam možemo ponuditi Continental set za veliki servis, poznat po svojoj izvanrednoj kvaliteti i pouzdanosti. Sa Continental setom, ne samo da ćete osigurati optimalno funkcionisanje vašeg motora, već ćete i biti sigurni da ste izabrali proizvod vrhunske izrade.

Continental AG, sa sedištem u Hanoveru, Nemačka, jedan je od vodećih svetskih proizvođača auto delova. Osnovan 1871. godine, ovaj brend je postao sinonim za inovacije, kvalitet i pouzdanost u automobilskoj industriji. Specijalizovan za proizvodnju auto guma, tehnologiju kočenja, komponente za pogonske sisteme, tehnologiju za upravljanje vozilima, i mnoge druge auto delove, Continental nastavlja da bude pionir u razvoju naprednih tehnoloških rešenja.

Gde se Proizvode Continental Delovi za Veliki Servis?

Continental proizvodi svoje delove u brojnim fabrikama širom sveta. U Evropi glavne fabrike su u Rumuniji i Češkoj pridržavajući se najstrožijih standarda kvaliteta. Njihove fabrike su opremljene najsavremenijom tehnologijom i sprovode rigorozne kontrole kvaliteta kako bi osigurale da svaki proizvod zadovoljava i premašuje industrijske standarde. Ova globalna prisutnost omogućava Continentalu da održava konzistentnu kvalitetu i inovacije u svakom proizvodu koji napuste njihove proizvodne linije.

Šta Sadrži Continental Set za Veliki Servis?

Continental set za veliki servis tipično uključuje ključne komponente potrebne za temeljno održavanje vašeg vozila. Iako se sadržaj seta može razlikovati u zavisnosti od modela i potreba vozila, obično uključuje:

 1. Zupčasti kaiš: Srce seta, zupčasti kaiš je ključan za sinhronizaciju rada motora i njegovu efikasnost.
 2. Roleri i španeri: Ovi delovi osiguravaju pravilno zatezanje i vođenje zupčastog kaiša, što je vitalno za njegovu dugotrajnost i performanse.
 3. Vodena pumpa: Često se uključuje u set, jer je zamena vodene pumpe preporučljiva prilikom zamene zupčastog kaiša.
 4. Pk Kaiš Continetal: kanalni PK kaiš koji služi za pokretanje vodene pumpe, kompresora klime, alternatora itd…
 5. Ostali prateći delovi: U zavisnosti od seta, mogu biti uključeni i dodatni elementi poput vijaka i specijalizovanih spojnica.

Treba napomenuti Continetal ne proizvodi Španer PK kaiša koji ćete morati tražiti u nekom drugom Brendu! 

Continetal Set Za Veliki Servis Cena

 

 

 

Set Zupčastog Kaiša Continental – Srce Vašeg Motora

Ne zaboravite da je set zupčastog kaiša ključan deo svakog velikog servisa. Continental set zupčastog kaiša je izrađen sa preciznošću i kvalitetom koji osiguravaju da vaš motor radi glatko i efikasno. Zamena zupčastog kaiša sa Continental setom je investicija u dugotrajnost i performanse vašeg vozila.

Ne čekajte da vaš automobil zahteva hitan servis. Budite sigurni i izaberite Continental set za veliki servis već danas. Posetite našu prodavnicu ili nas kontaktirajte  za više informacija. Obezbedite svom automobilu kvalitet koji zaslužuje – izaberite Continental.

Kvalitet i Preciznost Continental Setova

Continental setovi zupčastog kaiša proizvedeni su sa najvišim stepenom preciznosti. Materijali koji se koriste u proizvodnji su otporni na habanje i toplotu, što je ključno zbog konstantne izloženosti ekstremnim uslovima unutar motora. Posebna pažnja se posvećuje dizajnu zuba kaiša, koji moraju savršeno odgovarati zupčanicima na bregastim osovinama i radilici, osiguravajući time glatko i tiho funkcionisanje.

dva servisera daju instrukcije za pocetak ugradnje velikog servsa

 

Continental Set za Veliki Servis cena i iskustva korisnika

Naši kupci su naša najveća reklama. Brojna pozitivna iskustva koja su delili sa nama potvrđuju da Continental delovi za veliki servis ne samo da zadovoljavaju očekivanja. Continental Set za Veliki Servis iskustva  klijenata ističu dugotrajnost, pouzdanost i superiornost Continental seta u odnosu na druge brendove.

Razumemo važnost pristupačnosti kada je rešavanje velikih servisa u pitanju. Zato vam nudimo Continental set za veliki servis po cenama koje su konkurentne i pristupačne. Naš cilj je da kvalitetni auto delovi budu dostupni svima.

Na cenu  Continental Set  za Veliki Servis utiče dosta faktora koji su ključni za održavanje performansi i sigurnosti vašeg vozila. Cene ovih setova variraju u zavisnosti od modela automobila i specifičnih komponenti koje set sadrži. U nastavku ćemo detaljnije razmotriti okvirne cene Continental setova za različite modele automobila.

Continental Set za Veliki Servis cena za Standardne Automobile

 1. Volkswagen Golf VII:
  • Set uključuje: Zupčasti kaiš, roleri, vodena pumpa.
  • Cena: Oko 150 do 250 evra.
 2. Ford Focus:
  • Set uključuje: Zupčasti kaiš, španeri, vodena pumpa.
  • Cena: Približno 180 do 280 evra.
 3. Opel Astra:
  • Set uključuje: Zupčasti kaiš, roleri, vodena pumpa, kaiš alternatora.
  • Cena: Oko 150 do 250 evra.

Continental Set za Veliki Servis cena za Luksuzne i Specijalizovane Automobile.

 1. Mercedes-Benz C-Klasa:
  • Set uključuje: Zupčasti kaiš, roleri, vodena pumpa, napinjaci, kaiš alternatora i klime
  • Cena: Približno 400 do 700+ evra.
 2. Audi A6:
  • Set uključuje: Zupčasti kaiš, roleri, vodena pumpa, spaneri, kaiš alternatora i klime
  • Cena: Oko 450 do 750 evra.

 

Zašto Izabrati Našu Prodavnicu Auto Delova?

Kupovinom u našoj prodavnici, ne samo da ćete dobiti kvalitetne Continental delove za veliki servis, već ćete iskusiti i vrhunsku uslugu. Naš tim stručnjaka je uvek spreman da vam pomogne pri odabiru pravog seta za vaš automobil. Takođe, nudimo brzu isporuku i garantujemo za kvalitet svakog dela koji prodajemo.


Kontaktirajte nas i osigurajte da vaš automobil dobije najbolje – jer zaslužuje samo vrhunski tretman. Vaša sigurnost i zadovoljstvo su naš prioritet!


Continental Set za Veliki Servis Cena


Pošalji broj šasije vozila i napiši Continental Set za Veliki Servis Cena –  putem VIBERA klikom na broj telefona!

viber logoProdavnica Surčin – 060/30-30-623

Prodavnica Zvezdara – 060/30-30-627