TOTAL ANTIFRIZ G12 100% GLACELF AUTOSUPRA 1 L

Šifra artikla: 99u227

TOTAL ANTIFRIZ G12 100% GLACELF AUTOSUPRA 1 L
430,00 RSD

* Cena važi samo za gotovinsko plaćanje i online poručivanje

Informacije o TOTAL ANTIFRIZ G12 100% GLACELF AUTOSUPRA 1 L
Karakteristike
BrendTOTAL
Zapremina/Težina1L
Vrsta proizvodaG12 Antifriz
Stanje u prodavnicamaPozvati radi provere
Naziv i vrsta robe: Antifriz, Antifriz G12

Opis proizvoda

TOTAL ANTIFRIZ G12 100% 1 L, visokokvalitetnog rashladnog sredstva koje nudi vrhunsku zaštitu za vaš automobilski sistem hlađenja. Proizveden od strane TOTAL-a, jednog od vodećih svetskih proizvođača u automobilskoj industriji, ovaj antifriz obećava izuzetnu efikasnost i dugotrajnost.

Zašto Izabrati Antifriz G-12 100% TOTAL ?

 1. Napredna Formulacija: G-12 100% TOTAL GLACELF AUTOSUPRA je napravljen koristeći naprednu tehnologiju koja osigurava optimalnu zaštitu celog sistema hlađenja. Sadrži specijalne aditive koji štite metalne delove motora od korozije, rđe i naslaga.
 2. Visokokvalitetni Sastojci: Ovaj proizvod se izdvaja zahvaljujući visokokvalitetnim sastojcima koji garantuju maksimalnu efikasnost i dugotrajnost.
 3. Kompatibilnost: Kompatibilan je sa različitim tipovima motora i sistemima hlađenja, što ga čini idealnim izborom za širok spektar vozila.
 4. Zaštita u Ekstremnim Temperaturama: Efikasno štiti motor od pregrevanja tokom vrućih letnjih dana i pruža odličnu zaštitu u hladnim zimskim uslovima, sprečavajući zamrzavanje rashladne tečnosti.
 5. Dugotrajnost: Ovaj antifriz je dizajniran da traje duže, smanjujući potrebu za čestim zamjenama i doprinoseći smanjenju ukupnih troškova održavanja vozila.
 6. Ekološka Svest: Formulisan sa pažnjom prema okolini, G-12 100% TOTAL GLACELF AUTOSUPRA minimizira štetne uticaje na prirodu.
 7. Jednostavnost Upotrebe: Pakovan u praktičnom 1-litarskom pakovanju, olakšava aplikaciju bez potrebe za mešanjem sa vodom ili drugim tečnostima.

Kako Koristiti Antifriz G-12 100% TOTAL ?

Pre upotrebe, važno je proveriti uputstva proizvođača vašeg vozila za odgovarajuću specifikaciju antifriza. Nakon toga, proizvod se može direktno dodati u rashladni sistem. Preporučuje se da sistem hlađenja proveravate i održavate redovno, kako bi se osigurala maksimalna efikasnost i sigurnost vašeg vozila.

Specifikacija Total G12 Antifriz

Antifriz G-12 100% TOTAL GLACELF AUTOSUPRA je koncentrovana tečnost namenjena za hlađenje motora motornih vozila, pružajući zaštitu sistema za hlađenje od smrzavanja, kao i zaštite metalnih delova rashladnog sistema od korozije. Evo detaljnih specifikacija:

 1. Kompatibilnost s Tvrdim Vodom: GLACELF AUTO SUPRA je kompatibilan s tvrdom vodom do maksimalno 40°F​​.
 2. Sastav: Sadrži 100% organske aditive. Ne sadrži silikate, fosfate, hromate, nitrite ili bor​​.
 3. Tip Antifriza: GLACELF AUTO SUPRA je antifriz dugog veka trajanja baziran na visokočistom monoetilen glikolu i organskim inhibitorima korozije​​​​.
 4. Standardi i Odobrenja: Ovaj antifriz ispunjava međunarodne klasifikacije i standarde, uključujući ASTM D3306, D4656 i D4985, kao i AFNOR NFR 15-601​​.
 5. Primenjivost: Preporučuje se za moderne konstrukcije motora. Kada se pomeša s odgovarajućom količinom vode, postaje rashladna tečnost preporučena za sve tipove motora sa unutrašnjim sagorevanjem, uključujući automobile, kombije i kamione​​​​​​.

Zaključak:

Antifriz G-12 100% TOTAL GLACELF AUTOSUPRA 1 L predstavlja idealno rešenje za sve koji traže pouzdano i efikasno rashladno sredstvo. Njegove napredne karakteristike i dugotrajna efikasnost čine ga savršenim izborom za održavanje vašeg vozila u optimalnom stanju, bez obzira na vremenske uslove. Investirajte u kvalitet i sigurnost sa G-12 100% TOTAL GLACELF AUTOSUPRA.

Naše preporuke

TOTAL ANTIFRIZ G12 100% GLACELF AUTOSUPRA 1 L

TOTAL ANTIFRIZ G12 100% GLACELF AUTOSUPRA 1 L

430,00 RSD