OSRAM NIGHT BREAKER H7 LASER SIJALICA – komad

Šifra artikla: 64210NL

−24%OSRAM NIGHT BREAKER H7 LASER SIJALICA - komad
Original price was: 1.850,00 RSD.Current price is: 1.400,00 RSD.

* Cena važi samo za gotovinsko plaćanje i online poručivanje

Informacije o OSRAM NIGHT BREAKER H7 LASER SIJALICA - komad
Karakteristike
BrendOSRAM
Kolicinakom
Vrsta sijaliceH7
Stanje u prodavnicamaPozvati radi provere
Naziv i vrsta robe: H7 Sijalice, Sijalice za auto

Opis proizvoda

Osram Night Breaker h7 Laser 12V H7 55W nove generacije omogućava 150% jaču osvetljenost puta u poređenju sa uobičajenim halogenim sijalicama, što se manifestuje kao svetlosni zrak dužine do 150 metara. Ova svetlost je čak za 20% belja u poređenju sa standardnim sijalicama, mada ne dostiže belinu Xenon svetla. Ova poboljšanja omogućavaju vozaču da ranije prepozna prepreke, pružajući bolju mogućnost za reakciju. Zahvaljujući patentiranom plavom sloju na prstenu sijalice, reflektovana svetlost je smanjena, čime se povećava efikasnost. Sa novom tehnologijom punjenja gasom, ova sijalica predstavlja pravu opciju za vaš automobil.

  1. Vrsta sijalice: Halogen.
  2. Fitment: H7 (ovo se odnosi na vrstu priključka sijalice; H7 je popularan standard).
  3. Svetlosni intenzitet: Noćne Breaker sijalice često reklamiraju povećanu svetlosnu snagu u poređenju s konvencionalnim halogenim sijalicama, često između 130% – 150% više svetlosti na putu.
  4. Boja svetla: Ove sijalice mogu emitovati svetlo koje je bliže dnevnoj svetlosti (često oko 3500K-4000K), što može smanjiti zamor vozača tokom noćne vožnje.
  5. Domet svetla: Poboljšani domet svetla može biti jedna od karakteristika, omogućavajući vozačima da vide dalje i jasnije na putu.
  6. Životni vek: Iako pružaju jaču svetlost, životni vek NIGHT BREAKER sijalica može biti kraći u poređenju s nekim drugim sijalicama.
  7. Estetika: Osim funkcionalnih prednosti, NIGHT BREAKER serija može imati jedinstvene estetske karakteristike, kao što je plava kapa ili graviranje, čineći sijalicu atraktivnom čak i kada nije uključena.

Sijalica Osram Night Breaker H7 Laser: Pobednik Noći

U svetu automobilske osvetljenosti, gde svaka sijalica tvrdi da je najsvetlija, najizdržljivija i najinovativnija, postoji jedna koja se izdvaja i svetli jače od svih ostalih – OSRAM H7 NIGHT BREAKER LASER. Zaronite sa mnom u svetlosnu odiseju i saznajte zašto je ova sijalica postala svetionik za sve vozače koji traže najbolje od svojih farova.

Nije samo svetlost, to je OSRAM revolucija.

Kada govorimo o automobilskoj osvetljenosti, sve počinje sa svetlosnim snopom koji izlazi iz vaših farova. Sa NIGHT BREAKER LASER sijalicom, taj snop postaje oštriji, svetliji i precizniji. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, ova sijalica pruža do 150% više svetlosti na putu u poređenju sa standardnim sijalicama. Ovo nije samo broj – to je razlika između osrednjeg i izvanrednog, između nevidljivog i kristalno čistog.

Estetika i funkcionalnost u harmoniji.

Pored neupitne svetlosne moći, NIGHT BREAKER LASER je i pravi estetski dragulj. Sa svojom prepoznatljivom plavom kapom i sofisticiranim graviranim logotipom, ova sijalica ne samo da svetli sjajno, već i izgleda neodoljivo.

Bezbednost na prvom mestu.

Jača svetlost ne znači samo bolju vidljivost, već i povećanu bezbednost. Prepreke na putu, životinje ili pešaci postaju vidljivi mnogo ranije, što vozačima daje više vremena za reakciju. Sa NIGHT BREAKER LASER sijalicom, noćna vožnja postaje manje stresna i mnogo sigurnija.

Verodostojnost branda.

Iza svake OSRAM sijalice stoji više od veka iskustva i inovacija. Kada birate NIGHT BREAKER LASER, ne birate samo sijalicu, već i reputaciju, pouzdanost i kvalitet jednog od vodećih svetskih proizvođača.

U doba kada se sve menja munjevitom brzinom, neke stvari ostaju konstantne – kao naša potreba za sigurnošću, kvalitetom i inovacijom. Sijalica Fara H7 NIGHT BREAKER LASER je simbol svega toga. Kada sledeći put sednete za volan svog automobila, zapitajte se: „Da li moj auto zaslužuje najbolje?“ Ako je odgovor da, znate koja sijalica čeka da osvetli vaš put.

Naše preporuke

osram-night-breaker-kutija

OSRAM NIGHT BREAKER H7 LASER SIJALICA - komad

Original price was: 1.850,00 RSD.Current price is: 1.400,00 RSD.