Motorno ulje Castrol Magnatec Stop-Start D 0W30 4L

Šifra artikla: 356094

Motorno ulje Castrol Magnatec Stop-Start D 0W30 4L
5.100,00 RSD

* Cena važi samo za gotovinsko plaćanje i online poručivanje

Informacije o Motorno ulje Castrol Magnatec Stop-Start D 0W30 4L
Karakteristike
Stanje u prodavnicamaPozvati radi provere
BrendCASTROL
Zapremina/Težina4L
Viskozitet0W-30
Vrsta proizvodaSintetička motorna ulja
Naziv i vrsta robe: Castrol ulja, Motorna ulja

Opis proizvoda

Castrol Magnatec Stop-Start D 0W-30 je vrhunsko sintetičko motorno ulje dizajnirano za zaštitu motora u uslovima čestog zaustavljanja i pokretanja. Savršeno je za vozače koji svakodnevno prolaze kroz gradske gužve i često zaustavljanje na semaforima. Ovo ulje pruža trenutnu zaštitu od trenutka kada pokrenete motor, smanjujući habanje uzrokovano čestim stop-start ciklusima.

Prednosti:

 1. Zaštita motora: Inteligentne molekule u ulju se vežu za delove motora, stvarajući samoisceljujući sloj koji pruža kontinuiranu zaštitu u kritičnim fazama vožnje sa čestim zaustavljanjem i pokretanjem.
 2. Smanjenje habanja: Dokazano smanjuje habanje motora u uslovima čestog zaustavljanja i pokretanja, osiguravajući duži vek trajanja motora.
 3. Poboljšane performanse: Održava viskozitet i stabilnost čak i na ekstremno niskim temperaturama, omogućavajući optimalne performanse motora.

Pakovanje od 4 litara: Idealno za kompletne zamene ulja, ekonomično pakovanje omogućava dovoljnu količinu ulja za većinu vozila, smanjujući potrebu za čestim kupovinama.

Tipična svojstva:

 • Gustina @ 15°C: 0.842 g/ml
 • Viskozitet, kinematički @ 100°C: 10.0 mm²/s
 • Viskozitet, kinematički @ 40°C: 53 mm²/s
 • Viskozitet, CCS @ -35°C: 4790 mPa.s
 • Viskozitetni indeks: 178
 • Tačka prestanka tečenja: -51°C
 • Tačka paljenja: 202°C
 • Sulfatna pepela: 0.75% wt

Specifikacije i odobrenja:

 • ACEA: C2
 • Ford: WSS-M2C950-A

Skladištenje:

Ulje treba čuvati u zatvorenim prostorima. Ako je skladištenje na otvorenom neophodno, posude treba postaviti horizontalno kako bi se sprečilo prodiranje vode i očuvala čitljivost oznaka. Proizvodi ne smeju biti izloženi temperaturama iznad 60°C, direktnom sunčevom zračenju ili smrzavanju.

Napomena: Intervali zamene ulja mogu varirati u zavisnosti od tipa motora, uslova rada, istorije održavanja, OBD-a i kvaliteta goriva. Uvek se konsultujte sa priručnikom vašeg proizvođača za precizne informacije.

Naše preporuke

Castrol Magnatec Stop Start D 0w30 4l

Motorno ulje Castrol Magnatec Stop-Start D 0W30 4L

5.100,00 RSD