Motorno ulje Castrol Magnatec Hybrid 0W20 1L

Šifra artikla: ca1003

Motorno ulje Castrol Magnatec Hybrid 0W20 1L
1.550,00 RSD

* Cena važi samo za gotovinsko plaćanje i online poručivanje

Informacije o Motorno ulje Castrol Magnatec Hybrid 0W20 1L
Karakteristike
Stanje u prodavnicamaPozvati radi provere
BrendCASTROL
Zapremina/Težina1L
Viskozitet0W-20
Vrsta proizvodaSintetička motorna ulja
Naziv i vrsta robe: Castrol ulja, Motorna ulja

Opis proizvoda

Castrol Magnatec Hybrid 0W-20 je vrhunsko motorno ulje namenjeno specifičnim potrebama hibridnih vozila, osiguravajući optimalnu zaštitu motora u uslovima čestog zaustavljanja i ponovnog pokretanja. Zahvaljujući jedinstvenoj DUALOCK tehnologiji, ovo ulje pruža maksimalnu efikasnost i zaštitu od prvog trenutka kada pokrenete motor.

Prednosti:

 1. Neprekidna zaštita: DUALOCK molekule se prianjaju na delove motora i stvaraju zaštitni sloj koji smanjuje habanje motora pri niskim temperaturama i čestim ponovnim startovima.
 2. Optimizovana efikasnost: Specijalno formulirano za hibridne motore, ovo ulje održava visoku efikasnost i smanjuje kontaminaciju ulja, čak i pri nižim radnim temperaturama karakterističnim za hibridna vozila.
 3. Dugotrajna zaštita: Testirano i dokazano da smanjuje habanje motora za 50%, omogućavajući hibridnim vozilima da izdrže do 500,000 zaustavljanja i ponovnih pokretanja tokom svog životnog veka.
 4. HYSPEC standard: Castrol Magnatec Hybrid ispunjava nove standarde za hibridne performanse, obezbeđujući optimalnu zaštitu od kontaminacije, efikasnost sistema i trajnost motora.

Pakovanje od 1 litra: Praktično i kompaktno pakovanje koje je idealno za dopunu ulja između redovnih zamena, omogućavajući vam da uvek imate odgovarajuću količinu ulja za održavanje optimalnih performansi vašeg hibridnog motora.

Tipična svojstva:

 • Gustina @ 15°C: 0.846 g/ml
 • Viskozitet, kinematički @ 100°C: 8.6 mm²/s
 • Viskozitet, kinematički @ 40°C: 45 mm²/s
 • Viskozitet, CCS @ -35°C: 5611 mPa.s
 • Viskozitetni indeks: 171
 • Tačka prestanka tečenja: -45°C
 • Tačka paljenja: 200°C
 • Sulfatna pepela: 0.82% wt

Specifikacije i odobrenja:

 • API: SP
 • ILSAC: GF-6

Skladištenje:

Ulje treba čuvati u zatvorenim prostorima. Ako je skladištenje na otvorenom neophodno, posude treba postaviti horizontalno kako bi se sprečilo prodiranje vode i očuvala čitljivost oznaka. Proizvodi ne smeju biti izloženi temperaturama iznad 60°C, direktnom sunčevom zračenju ili smrzavanju.

Napomena: Intervali zamene ulja mogu varirati u zavisnosti od tipa motora, uslova vožnje, istorije održavanja, OBD-a i kvaliteta goriva. Preporučuje se da se konsultujete sa priručnikom vašeg proizvođača za tačne informacije.

Naše preporuke

Castrol Magnatec Hybrid 0w20 1l

Motorno ulje Castrol Magnatec Hybrid 0W20 1L

1.550,00 RSD