Motorno ulje Castrol Magnatec Hybrid 0W16 1L

Šifra artikla: ca2001

Motorno ulje Castrol Magnatec Hybrid 0W16 1L
1.750,00 RSD

* Cena važi samo za gotovinsko plaćanje i online poručivanje

Informacije o Motorno ulje Castrol Magnatec Hybrid 0W16 1L
Karakteristike
Stanje u prodavnicamaPozvati radi provere
BrendCASTROL
Zapremina/Težina1L
Viskozitet0W-16
Vrsta proizvodaSintetička motorna ulja
Naziv i vrsta robe: Castrol ulja, Motorna ulja

Opis proizvoda

Castrol Magnatec Hybrid 0W-16 je visoko kvalitetno sintetičko ulje dizajnirano posebno za hibridna vozila, pružajući vrhunsku zaštitu i efikasnost čak i u najtežim uslovima vožnje. Sa svojom inovativnom DUALOCK tehnologijom, ovo ulje obezbeđuje optimalne performanse motora koji često prelaze sa električnog na benzinski pogon.

Prednosti:

 1. Neprekidna zaštita: DUALOCK molekule se prianjaju na delove motora kao magnet, stvarajući zaštitni sloj koji smanjuje habanje motora za 50% tokom niskih temperatura i čestih ponovnih startova.
 2. Poboljšana efikasnost: Specijalno formulirano za hibridne motore, ovo ulje održava visoku efikasnost i smanjuje kontaminaciju ulja, omogućavajući optimalne performanse čak i pri niskim radnim temperaturama.
 3. Dugotrajna zaštita: Testirano i dokazano da smanjuje habanje motora, omogućavajući vašem hibridnom vozilu da izdrži do 500,000 zaustavljanja i ponovnih pokretanja tokom svog životnog veka.
 4. HYSPEC standard: Castrol Magnatec Hybrid zadovoljava nove standarde za hibridne performanse, obezbeđujući optimalnu zaštitu od kontaminacije, efikasnost sistema i dugotrajnost motora.

Pakovanje od 1 litra: Praktično i kompaktno pakovanje savršeno je za dopunu ulja između redovnih zamena, osiguravajući da vaš motor uvek ima odgovarajuću količinu ulja za održavanje optimalnih performansi.

Tipična svojstva:

 • Gustina @ 15°C: 0.846 g/ml
 • Viskozitet, kinematički @ 100°C: 7.37 mm²/s
 • Viskozitet, kinematički @ 40°C: 38 mm²/s
 • Viskozitet, CCS @ -35°C: 5417 mPa.s
 • Viskozitetni indeks: 163
 • Tačka prestanka tečenja: -42°C
 • Tačka paljenja: 200°C
 • Sulfatna pepela: 0.86% wt

Specifikacije i odobrenja:

 • API: SP
 • ILSAC: GF-6B

Skladištenje:

Ulje treba čuvati u zatvorenim prostorima. Ako je skladištenje na otvorenom neophodno, posude treba postaviti horizontalno kako bi se sprečilo prodiranje vode i očuvala čitljivost oznaka. Proizvodi ne smeju biti izloženi temperaturama iznad 60°C, direktnom sunčevom zračenju ili smrzavanju.

Napomena: Intervali zamene ulja mogu varirati u zavisnosti od tipa motora, uslova vožnje, istorije održavanja, OBD-a i kvaliteta goriva. Preporučuje se da se konsultujete sa priručnikom vašeg proizvođača za tačne informacije.

Naše preporuke

Castrol Magnatec Hybrid 0w16 1l

Motorno ulje Castrol Magnatec Hybrid 0W16 1L

1.750,00 RSD