12v 60ah 540a Akumulator ENERGIZER Premium D+

Šifra artikla: AA1565

−14%12v 60ah 540a Akumulator ENERGIZER Premium D+
8.600,00 RSD

* Cena važi samo za gotovinsko plaćanje i online poručivanje

Informacije o 12v 60ah 540a Akumulator ENERGIZER Premium D+
Karakteristike
Kapacitet60
Startna snaga540 A(EN)
PolaritetDesno+
NamenaPutnička vozila
Dimenzije242x175x190 ( D x Š x V )
Garancija u mesecima41 mesec
Stanje u prodavnicamaPozvati radi provere
BrendEnergizer
Naziv i vrsta robe: Akumulatori, Energizer akumulatori

Opis proizvoda

Predstavljamo vam Energizer Premium Akumulator 12V 60Ah 540A D+, inženjersko čudo namenjeno modernim vozilima. Ovaj akumulator kombinuje vrhunsku tehnologiju i izdržljivost, nudeći izuzetne performanse i pouzdanost, što ga čini idealnim izborom za širok spektar vozila.

Specifikacije:

  • Napon: 12V
  • Kapacitet: 60Ah
  • Pokretačka Snaga: 540A
  • Tip Terminala: D+

Detaljni Pregled Karakteristika:

  1. Visokokvalitetna Izrada: Energizer Premium akumulatori su poznati po svojoj kvaliteti i pouzdanosti. Ovaj model, sa kapacitetom od 60Ah i pokretačkom snagom od 540A, osigurava pouzdan start i stabilno napajanje za sve električne komponente vozila.
  2. Dugotrajnost i Efikasnost: Dizajniran sa ciljem da pruži dugotrajnu upotrebu i konzistentne performanse, ovaj akumulator je idealan za vozila koja zahtevaju pouzdan izvor energije.
  3. Svestranost Primene: Svojim univerzalnim dizajnom, Energizer Premium 12V 60Ah 540A D+ je pogodan za širok raspon vozila, uključujući putnička vozila, lakše komercijalne automobile i vozila sa srednjim zahtevima električne energije.
  4. Tehnološka Inovacija: Energizer koristi najnovije tehnološke inovacije u izradi akumulatora, što osigurava superiorne performanse u svim radnim uslovima.
  5. Ekološka Održivost: Svest o očuvanju okoline je ključna, te je Energizer posvećen proizvodnji ekološki prihvatljivih akumulatora, koji zadovoljavaju i najstrože ekološke standarde.
  6. Sigurnost i Pouzdanost: Opremljen sa naprednim sigurnosnim karakteristikama, ovaj akumulator minimizira rizik od curenja i ostalih oštećenja, osiguravajući visok stepen bezbednosti tokom korišćenja.

Za Koga je Idealno: Energizer Premium 12V 60Ah 540A D+ je savršen izbor za vozače koji traže pouzdan, dugotrajan i visokokvalitetan akumulator za svoje vozilo, bilo da se radi o svakodnevnoj upotrebi ili vozilima sa specifičnim zahtevima za energijom.

Zaključak: Sa Energizer Premium Akumulatorom 12V 60Ah 540A D+, korisnici dobijaju kombinaciju pouzdanosti, efikasnosti i inovativnosti. Njegove karakteristike i specifikacije ga čine optimalnim izborom za širok spektar vozila, pružajući sigurnost i stabilnost u svakom trenutku.

Naše preporuke

60 Ah Energizer Premium Akcija

12v 60ah 540a Akumulator ENERGIZER Premium D+

8.600,00 RSD