Energizer Premium AGM Akumulator 12v 80ah 800a D+

Šifra artikla: AA1573

−4%Energizer Premium AGM Akumulator 12v 80ah 800a D+
17.700,00 RSD

* Cena važi samo za gotovinsko plaćanje i online poručivanje

Informacije o Energizer Premium AGM Akumulator 12v 80ah 800a D+
Karakteristike
Kapacitet80
Startna snaga800 A(EN)
PolaritetDesno+
NamenaPutnička vozila
Dimenzije315x175x190 ( D x Š x V )
Garancija u mesecima30 meseci
Stanje u prodavnicamaPozvati radi provere
BrendEnergizer akumulatori
Naziv i vrsta robe: Akumulatori, Energizer akumulatori

Opis proizvoda

Upoznajte Energizer Premium AGM Akumulator 12V 80Ah 800A D+, savršen spoj napredne tehnologije i izdržljivosti, dizajniran da zadovolji najstrože zahteve modernih vozila. Opremljen AGM (Absorbent Glass Mat) tehnologijom, ovaj akumulator nudi superiorne performanse, dugotrajnost i neuporedivu pouzdanost, što ga čini idealnim izborom za automobile sa visokim zahtevima električne energije, uključujući vozila sa start-stop sistemima.

Specifikacije:

 • Napon: 12V
 • Kapacitet: 80Ah
 • Pokretačka Snaga: 800A
 • Tip Terminala: D+
 • Tehnologija: AGM (Absorbent Glass Mat)

Detaljne Karakteristike:

 1. Napredna AGM Tehnologija: Energizer Premium AGM akumulatori koriste specijalizovanu Absorbent Glass Mat tehnologiju, koja obezbeđuje superiornu snagu, brzo punjenje i povećanu otpornost na ciklična pražnjenja. Ova tehnologija je idealna za vozila sa naprednim električnim sistemima, uključujući start-stop tehnologiju, pružajući pouzdanu snagu i dugotrajnu upotrebu.
 2. Izuzetna Pokretačka Moć: Sa impozantnih 800 ampera, ovaj akumulator garantuje snažno i pouzdano pokretanje u svim uslovima, uključujući i ekstremne klimatske uslove.
 3. Dugotrajnost i Pouzdanost: 80Ah kapacitet osigurava izvanrednu izdržljivost i stabilnost, čime se smanjuje potreba za čestim zamjenama i održavanjem.
 4. Visok stepen Sigurnosti: Akumulator je dizajniran sa naglaskom na sigurnost, minimizirajući rizik od curenja i štete, što osigurava sigurnost kako za vozilo tako i za korisnika.
 5. Ekološka Održivost: AGM tehnologija je ekološki prihvatljivija u poređenju sa tradicionalnim akumulatorima, doprinoseći smanjenju ekološkog otiska.
 6. Svestranost Upotrebe: Ovaj akumulator je posebno pogodan za vozila sa visokim zahtevima za energijom, kao što su luksuzni automobili, SUV-ovi, vozila sa naprednim infotainment sistemima i vozila sa hibridnim tehnologijama.

Zaključak:

Energizer Premium AGM Akumulator 12V 80Ah 800A D+ predstavlja vrhunac akumulatorske tehnologije, pružajući pouzdanu snagu, izuzetnu dugovečnost i vrhunske performanse za sve tipove modernih vozila. Njegova sposobnost da se nosi sa intenzivnim zahtevima električne energije čini ga idealnim izborom za vozače koji traže najbolje za svoja vozila.

Naše preporuke

Energizer Premium AGM Akumulator 12v 80ah 800a D+

Energizer Premium AGM Akumulator 12v 80ah 800a D+

17.700,00 RSD