Motorno ulje Eneos Premium 10W40 4L

Šifra artikla: A1189

Motorno ulje Eneos Premium 10W40 4L
3.300,00 RSD

* Cena važi samo za gotovinsko plaćanje i online poručivanje

Informacije o Motorno ulje Eneos Premium 10W40 4L
Karakteristike
BrendENEOS
Vrsta proizvodaPolusintetička motorna ulja
Zapremina/Težina4L
Stanje u prodavnicamaPozvati radi provere
Viskozitet10W-40
Naziv i vrsta robe: Motorna ulja

Opis proizvoda

Eneos Premium 10W40 je polusintetičko motorno ulje visokih performansi, specijalno formulisano za benzinske, LPG i lake dizel motore. Ovo ulje je idealno za širok spektar starijih evropskih automobila, pružajući odličnu zaštitu i produžene intervale zamene ulja.

Ključne prednosti:

Visoke performanse: Eneos Premium 10W40 pruža izuzetnu zaštitu motora, omogućavajući dugotrajnu pouzdanost čak i u zahtevnim uslovima vožnje. Ovo ulje je formulirano da zadovolji potrebe starijih evropskih automobila, osiguravajući optimalne performanse.

Svestranost: Pogodno za motore sa i bez turbo punjača, sa i bez katalizatora, kao i za motore sa direktnim ubrizgavanjem goriva. Idealno je za benzinske, LPG i lake dizel motore, čineći ga veoma univerzalnim rešenjem.

Produženi intervali zamene ulja: Obezbeđuje produžene periode između zamene ulja, smanjujući operativne troškove i povećavajući praktičnost za vlasnike vozila. Ova karakteristika je posebno korisna za starija vozila koja zahtevaju redovno održavanje.

Optimalna zaštita motora: Zahvaljujući kombinaciji sintetičkih baznih ulja i optimizovanih aditiva, Eneos Premium 10W40 pruža izuzetnu zaštitu motora, smanjujući habanje i stvaranje naslaga. Ovo ulje je dizajnirano da zadrži svoja podmazujuća svojstva čak i pri visokim temperaturama i teškim uslovima vožnje.

Primena:

 • Pogodno za benzinske, LPG i lake dizel motore sa i bez turbo punjača i katalizatora.
 • Idealno za starije evropske automobile i laka komercijalna vozila.
 • Preporučuje se za sve uslove vožnje, uključujući gradsku, međugradsku i autoputsku vožnju.

Tehničke specifikacije:

 • API: SL/CF
 • ACEA: A3/B3/B4
 • Odobrenja proizvođača:
  • Volkswagen VW 500.00/505.00
  • Mercedes Benz MB 229.1
  • Porsche
  • BMW Special Oil

Eneos Premium 10W40 je idealno rešenje za starije motore, pružajući vrhunsku zaštitu, efikasnost i produžene intervale zamene ulja. Njegova polusintetička formulacija omogućava optimalne performanse i ekonomičnu vožnju, osiguravajući dugotrajnu pouzdanost i efikasnost vašeg vozila. Ovo ulje je posebno dizajnirano da zadovolji i premaši zahteve starijih evropskih motora, omogućavajući im da rade na svom vrhuncu u svim uslovima vožnje.

Naše preporuke

10344-3-325x325

Motorno ulje Eneos Premium 10W40 4L

3.300,00 RSD