Peugeot ( Pežo ) delovi – najbolje cene i prodaja Beograd

Peugeot delovi - prodavnica auto delova za Pežo

Naši Pežo delovi se prodaju po izuzetno pristupačnim cenama u Beogradu. Pežo je sa starijim modelima među popularnijim brendovima automobila na ulicama Beograda, zato je naša prodavnica auto delova za Peugeot opremljena delovima najpopularnijih  automobila, a možete ih pogledati u nastavku.

Delovi za Peugeot automobile po modelima

U MD Auto, dostupni su delovi za Pežo automobile po modelima najbrojnijim na našim ulicama:

 • Delovi za Pežo 206
 • Delovi za Pežo 307
 • Delovi za Pežo 205
 • Delovi za Pežo 405
 • Delovi za Pežo 406
 • Delovi za Pežo 607
 • Delovi za Peugeot 407
 • Delovi za Peugeot 308
 • Delovi za Peugeot 106
 • Delovi za Peugeot Boxer
 • Delovi za Peugeot 207

Osim za ove najpopularnije modele, auto delovi za Peugeot u našoj ponudi pokrivaju i ostale modele, ako vam trebaju delovi za Peugeot 208, 104, 107, 1007, 305, 309, 404, 4007, 504, 505, 604, 605, 806, 807, Bipper, Camper, Expert, Partner, 3008, TePee, RCZ, Ranch, 508, 508 RXH, 5008, iOn, 301 model – pronaći ćete ih kod nas!

Uverite se zašto su naši delovi najtraženiji i pozovite nas na neki od navedenih brojeva i proverite da li se na stanju nalazi potrebni deo za Peugeot vozilo.

Peugeot delovi Beograd

Ako ste u potrazi za kvalitetnim delovima, naši auto delovi za Peugeot Beograd čine pravom destinacjiom za vas. Naše prodavnice se nalaze u Surčinu i na Zvezdari, pa odredite koja vam više odgovara i pozovite nas da proverite da li su auto delovi Pežo automobila na raspolaganju.

Rezervni delovi za Peugeot automobile mogu biti efektivna alternativa u određenim slučajevima, jer zamena određenog dela može da utiče na sigurnost i smanji potrošnju goriva, naročito kada je deo koji se menja prilično istrošen. Polovni auto delovi za Peugeot nikako ne treba da kupujete kada želite da odradite veliki servis, jer ne možete sa sigurnošću da znate odakle su skinuti i kakav je njihov kvalitet.

Zato naši Pežo auto delovi potiču od sigurnih proizvođača, a na svaki deo koji kupite kod nas dobijate i fiskalni račun, kao i garanciju na saobraznost kupljenog dela za automobil.

Peugeot delovi cene – cene delova na kontakt

Pežo delovi koje imamo u ponudi za različite modele su:

peugeot delovi veliki servis
peugeot delovi kočnice
peugeot delovi kvačilo

Akumulator Energizer, Varta…
Alternator
Alnaser
Delovi karoserije branik, krilo, hauba , potkrilo, retrovizor, brave vrata , haube, maska, resetka, sajtne…
Delovi svetlosne grupe far, migavac, stop lampa, maglenka…
Hladnjak vode
Hladnjak kabine
Hladnjak klime
Termostat
Ventilator
Visko ventilator
Reostat klime
Interkuler
Brisaci
Filteri
Ulje , antifriz
Delovi motora karike, klipovi, bregasta, dihtunzi, semerinzi, ventili, vodjice…
Set zupčastog kaisa, roleri spaneri
Set kanalnog kaisa
Set lanaca lancanika ukoliko tip vozila ima.
Creva vode
Creva kocnica
Pumpa goriva kompletna I ulozak
Pumpa za vodu
Kocione plocice , paknovi
Kocioni diskovi, dobosi
Set kvacila lamela, korpa, druk lager
Zamajac
Nosac motora
Nosac menjaca
Zglob do tocka
Zglob do menjaca
Manzetne
Viljuska, rame
Kugla stabilizator kraj spone , ….
Amortizeri
Solje amortizera
Opruge
Auspuh lonac..
Lezaj tocka
Podizac stakla
Sijalice
Svecice za benzince
Bobina za benzince
Kablovi za benzince
Grejaci za dizela
Protokomer
Senzor abs, radilice, pritiska goriva, map sensor, bregaste, ….
Sajle kvacila, rucne kocnice, gasa, vrata..
Glavni kocioni cilindar
Pomocni zadnji kocioni cilindar
Cilindar kvacila glavni I pomocni

Za informacije o cenama i ostalim Peugeot ( Pežo) delovima  pozovite naša prodajna mesta ili postavite pitanja putem mail-a

Peugeot - informacije o kompaniji

pežo logotip

Pežo je francuski proizvođač automobila  osnovan 1986 godine od strane Armanda Pežoa sa sedištem u Parizu.

Porodica Pežo je početkom XIX veka imala mlin koji zatim uspevaju da preurede u valjaonicu za proizvodnju čelika. 1858 godine Emil Pežo je odabrao Lava za simbol marke kao znak vrhunskog kvaliteta. Simbol lava je u to vreme počeo da se pojavljuje na alatima, sečivima, mlinovima za kafu kao i posudama za so i biber, od 1882. na biciklima, a od 1898. i na motociklima marke Pežo. Armand Pežo 1903. godine kreće u proizvodnju motocikala, ali je u Prvom svetskom ratu Pežo fokusirao  svoju proizvodnju na oružje i vozila za vojne potrebe – od bicikala do tenkovskih granata u bombi.

Pežo 201 se pojavljuje 1929. godine,  a to je prvi automobil sa imenom u klasičnom Pežo stilu sa nulom u sredini. 1933 godine proizvode model Eclipse 402, kabriolet sa pokretnim tvrdim krovom. Ovaj koncept sukasnije preuzeli mnogi proizvođači, a sam Pežo ga je ponovo iskoristio na modelu 206 CC.

Tokom II svetskog rata Pežo je bio primoran da proizvodi oružje i automobile za nemačke ratne potrebe.Posle rata Pežo izbacuje modele 202, ubrzo nakon njega i 203 koji je imao opruge i hudraulične kočnice.Od 1958 godine Pežo počinje da se prodaje i na tržištu SAD.1974 godine Pežo kupuje 38% akcija Sitroena, a 1976 godine i ostatak vlasništva i tada nastaje PSA grupa (Peugeot Societe Anonyme).1978 PSA kupuje i Krajsler a 6, marta 2017 godine od Dženeral Motorsa za 2,2 milijarde evra kupuje evropske brendove nemački Opel i britanski Voksol.

Za informacije o cenama i ostalim delovima za Peugeot vozila pozovite nasa prodajna mesta ili postavite pitanja putem mail-a.