Auto matice i sigurnosni šrafovi za točkove

Auto matice i sigurnosni šrafovi zaduženi su za bezbednost i funkcionisanje točkova vašeg automobila. MD Auto je za vas izdvojio pouzdane i kvalitetne sigurnosne šrafove i matice, po najpovoljnijim cenama na tržištu! Pogledajte ponudu u okviru naše online prodavnice i poručite željene proizvode online, ili uživo u našim lokalima.

DOSTUPNOST PROIZVODA U PRODAVNICI PROVERITI POZIVOM

Zašto je važno izabrati kvalitetne šrafove i matice?

Kvalitetne auto matice i sigurnosni šrafovi obezbediće funkcionalost najvažnijih delova automobila - njegovih točkova, a uz njih ćete biti bezbedni i na još jedan način.

Naime, sigurnosni šrafovi u velikom meri štite vaše vozilo od učestale krađe točkova. Iako ne predstavljaju 100% zaštitu, u velikoj meri će otežati proces krađe, zbog čega će vrlo verovatno lopovi od nje i odustati.

Koje sigurnosne šrafove i matice izabrati?

Odabir šrafova i matica za vaše točkove najbolje prepustite stručnjacima. Oni će znati šta da preporuče u odnosu na model točka i automobila.

Stručno osoblje MD Auta vam stoji na raspolaganju ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu oko odabira potrebnog šrafa i matice, kao i načina njihovog montiranja. Objasnićemo vam šta je potrebno da znate i na koji način sigurnosni šrafovi štite vaše točkove i vozilo.

Ono u šta možete da budete sigurni jeste da ćete odabirom i kupovinom šrafova i matica iz našeg asortimana, svom vozilu obezbediti kvalitetne i pouzdane delove renomiranih proizvođača!

Auto matice i šrafovi - najpovoljnije u MD Auto prodavnici

AKo želite da svom automobilu i njegovim točkovima obezbedite najkvalitetnije delove koje će vam omogućiti bezbednu vožnju i zaštitu na parkingu - pogledajte asortiman šrafova i matica koje smo izdvojili za vas.


Upoznajte se sa karakteristikama naših proizvoda i cenama, a potom ih poručite uz svega nekoliko klikova putem MD Auto online prodavnice, ili uživo na našim prodajnim mestima u Surčinu i na Zvezdari.


manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)