Rezervoar za gorivo

Rezervoar za gorivo predstavlja posudu koja drži dovod goriva u motoru i sastavni je deo svakog automobila. Uskoro ćete u ponudi MD Auto shop-a moći da pronađete vrhunske rezervoare za gorivo po najpristupačnijim cenama na tržištu. Pratite naš sajt i ugrabite najpovoljnije rezervoare za gorivo.

POŠALJITE UPIT ILI POZOVITE RADNJU

Uskoro ćete u sklopu naše prodavnice moći da pregledate sve dostupne delove online, u kategoriji: Rezervoar za gorivo, a do tada Vam kao i uvek naš stručni tim stoji na raspolaganju! Kliknite i pošaljite upit putem Viber-a uz naznaku potrebnog proizvoda, modela automobila i broja šasije ili pozovite poznate brojeve telefona i poručite željeni proizvod. Na stručni tim pronalazi najjeftinije delove i opremu za vas.

Kako funkcionišu rezervoari za gorivo u automobilima?

Rezervoar za gorivo zadržava veliku količinu gasa u sistemu goriva koji pokreće motor. On se puni kroz mali otvor koji je zatvoren poklopcem kada nije u upotrebi. Pre nego što dospe do motora, gas prolazi kroz nekoliko delova.


Prvo ulazi u pumpu za gorivo koja je napravljena da fizički pumpa gorivo iz samog rezervoara goriva. Nakon toga, pumpa gura benzin u cevi za gorivo koje ga vode u filter za gorivo koji će da eliminiše sve nečistoće ili ostatke pre nego što benzin dospe u rezervoar goriva. 


Upravo je filter za gorivo jedan od ključnih delova koji će omogućiti dugotrajnost, odličnu funkcionalnost i čistoću vašeg motora. 

Od čega se izrađuje odličan rezervoar za gorivo? 

Rezervoari za gorivo se uglavnom izrađuju od plastičnog polietilena visoke gustine koji omogućava uštedu prostora u autu i veću sigurnost prilikom sudara. Oni takođe mogu biti izrađeni od aluminijuma ili čelika. 

Sam materijal od koga je rezervoar za benzin napravljen zavisi od modela i marke vozila za koji je namenjen.  

Rezervni rezervoar za gorivo - u specijalnim automobilima

Rezervni, ili sekundarni rezervoar za gorivo u većini slučajeva podrazumeva 15% kapaciteta od primarnog rezervoara i uglavnom se nalaze u automobilima koji su napravljeni za posebnu namenu ili velike razdaljine.


Kada se nivo goriva spusti ispod određene linije u rezervoaru, pali se lampica koja obaveštava vozača o novonastaloj situaciji.  


Pronađite kvalitetan rezervoar za gorivo u skladu sa kapacitetom vašeg vozila

Želite da nabavite nov rezervoar za gorivo, međutim ne znate po kojim bi kriterijumima trebalo da birate? Niste sigurni šta tačno podrazumeva kvalitetan rezervoar za benzin koji će biti odično, dugoročno rešenje za vaše vozilo?

Pre nego što odaberete rezervoar za benzin, morate da pročitate zapis na poklopcu od komore za gorivo kako biste utvrdili koji je kapacitet vašeg vozila. Ukoliko, primera radi, na poklopcu piše 60 litara , to podrazumeva da je kapacitet rezervoara za benzin 60 litara.

Tako ćete znati šta je ono što tražite i odabraćete proverenog proizvođača koji će vam garantovati vrhunski kvalitet koji će vam trajati još dugi niz godina!

Nabavite adekvatan rezervoar za gorivo u MD Auto prodavnici 

Ukoliko vam je potreban pouzdan i kvalitetan rezervoar za gorivo po izuzetno povoljnoj ceni, dobra vest je da ćete uskoro moći da ga pronađete u našim prodavnicama na Zvezdari i Surčinu, ali i da ga naručite putem našeg MD Auto online shop-amanufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, rate, čekovi...)