Rezervoar za gorivo

Rezervoar za gorivo predstavlja posudu koja drži dovod goriva u motoru i sastavni je deo svakog automobila. Uskoro će se u ponudi MD Auto shop-a naći izuzetno kvalitetni rezervoari za gorivo po veoma pristupačnim cenama na tržištu. Pratite naš sajt i ugrabite najbolju ponudu rezervoara za gorivo.

POŠALJITE UPIT ILI POZOVITE RADNJU

Uskoro ćete u sklopu naše prodavnice moći da pregledate sve dostupne delove online, u kategoriji: Rezervoar za gorivo, a do tada Vam kao i uvek naš stručni tim stoji na raspolaganju! Kliknite i pošaljite upit putem Viber-a uz naznaku potrebnog proizvoda, modela automobila i broja šasije ili pozovite poznate brojeve telefona i poručite željeni proizvod. Na stručni tim pronalazi najjeftinije delove i opremu za vas.

Kako funkcioniše rezervoar za gorivo u automobilima?

Rezervoar za gorivo se puni kroz mali otvor koji je zatvoren poklopcem kada nije u upotrebi. Pre nego što dospe do motora, gorivo prolazi nekoliko segmenata automobila i taj proces je izuzetno kompleksan.

Pumpa za gorivo je prva stanica do koje tečnost dopeva, a napravljena je da fizički pumpa gorivo iz samog rezervoara. Ona gura tečnost u cevi koje ga vode u filter za gorivo koji će da eliminiše sve nečistoće. 

Upravo je filter za gorivo jedan od ključnih delova koji će omogućiti dugotrajnost, odličnu funkcionalnost i čistoću vašeg motora. U tom smislu je od izuzetne važnosti sipati odgovarajuće i kvalitetno gorivo, kako bi rezervoar za gorivo, ali i drugi delovi auta ostali očuvani. 

Od čega se izrađuju pouzdani rezervoari za gorivo? 

Rezervoari za gorivo se uglavnom izrađuju od plastičnog polietilena visoke gustine koji omogućava uštedu prostora u autu i veću sigurnost prilikom sudara. Rezervoar za gorivo takođe može biti izrađen od aluminijuma ili čelika. 

Sam materijal od koga je rezervoar za benzin ili rezervoar za dizel gorivo napravljen zavisi od modela i marke vozila za koji je namenjen. U skladu sa tim, neophodno je da odaberete najadekvatniji rezervoar po meri vašeg automobila. 

Rezervni rezervoar za gorivo - pogodnost koja se viđa u specijalnim automobilima

Rezervni, ili sekundarni rezervoar za gorivo u većini slučajeva podrazumeva 15% kapaciteta od primarnog rezervoara i uglavnom se nalazi u automobilima koji su napravljeni za posebnu namenu ili velike razdaljine.

Kada se nivo goriva spusti ispod određene linije u rezervoaru, pali se lampica koja obaveštava vozača da je ostalo nekoliko desetina kilometara do potpunog pražnjenja rezervoara.

Pronađite kvalitetan rezervoar za gorivo u skladu sa kapacitetom vašeg vozila

Želite da nabavite nov rezervoar za gorivo, međutim ne znate po kojim bi kriterijumima trebalo da birate? Niste sigurni šta tačno podrazumeva kvalitetan rezervoar koji će biti odično, dugoročno rešenje za vaše vozilo?

Pre nego što odaberete rezervoar za gorivo, morate da pročitate zapis na poklopcu od komore za gorivo kako biste utvrdili koji je kapacitet vašeg vozila. Ukoliko, primera radi, na poklopcu piše 60 litara, to podrazumeva da je kapacitet rezervoara za benzin 60 litara.

Tako ćete znati šta je ono što tražite i odabraćete proverenog proizvođača koji će vam garantovati vrhunski kvalitet ove važne opreme za vozilo. 

Nabavite odgovarajući rezervoar za gorivo u MD Auto prodavnici 

Bilo da vam je neophodan rezervoar za dizel gorivo, ili rezervoar za benzin, možete nas kontaktirati i informisati se o rezervoarima različitih kapaciteta, koji će sjajno pristajati vašem modelu automobila i dugo vas služiti.

Pouzdan i kvalitetan rezervoar za gorivo po izuzetno povoljnoj ceni uskoro ćete moći da ga pronađete u našim prodavnicama na Zvezdari i Surčinu, ali i da ga naručite putem našeg MD Auto online shop-a!


manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)