Podizači stakla

Podizači stakla su posebni mehanizmi koji omogućavaju da se prozori automobila podižu i spuštaju po potrebi. Ponuda kvalitetnih podizača za staklo po najpristupačnijim cenama na tržištu će uskoro biti deo asortimana MD Auto shop-a. Pratite naš sajt i i poručite pouzdane podizače stakla putem našeg online shop-a, čim budu na stanju.

POŠALJITE UPIT ILI POZOVITE RADNJU

Uskoro ćete u sklopu naše prodavnice moći da pregledate sve dostupne delove online, u kategoriji: Podizači stakla, a do tada Vam kao i uvek naš stručni tim stoji na raspolaganju! Kliknite i pošaljite upit putem Viber-a uz naznaku potrebnog proizvoda, modela automobila i broja šasije ili pozovite poznate brojeve telefona i poručite željeni proizvod. Na stručni tim pronalazi najjeftinije delove i opremu za vas.

Vrste podizača stakla u autu

Podizači stakla predstavljaju posebne mehanizme koji su posebno dizajnirani za svaki tip vozila i omogućavaju besprekorno podizanje i spuštanje prozora. 

Mogu biti mehanički i elektronski mehanički podizači stakla, mogu biti prednji i zadnji - u zavisnosti od toga gde se nalaze u vozilu i za koje prozore su napravljeni. U svakim vratima se nalazi jedan podizač stakla. 

Kako funkcionišu podizači stakla na automobilu?

Da li ste se ikada zapitali kako se prozori na vašem vozilu podižu i spuštaju sa lakoćom? 

Podizači stakla na vozilu funkcionišu tako što se nakon pritiska na određeno dugme u vozilu, ovi mehanizmi aktiviraju uz pomoć motora podizača. Ukoliko dođe do kvara, neophodna je popravka ili zamena pokvarenog dela ili cele jedinice.

Kvalitetni podizači za staklo uskoro u MD Auto prodavnici 

Prilikom kvara podizača stakla na vašem automobilu, biće vam neophodan novi mehanizam koji će biti odlično rešenje za vaše vozilo i koje će omogućiti funkcionalnost podizanja i spuštanja stakla. 

Kvalitetni i dugotrajni podizači stakla će uskoro biti deo asortimana MD Auto prodavnice gde ćete moći da ih poručite po veoma pristupačnim cenama. Pratite naš sajt i budite u toku sa novitetima u ponudi!

manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)