Lanci za sneg

Lanci za sneg jedan su od glavnih faktora sigurnosti u vožnji na klizavim, zaleđenim i snežnim deonicama. Deo našeg asortimana je i veliki izbor lanaca za sneg od proverenih proizvođača i kvaliteta potvrđenog na putevima Evrope, ali i Balkana! Osigurajte svoj automobil i olakšajte vožnju u zimskim prilikama uz MD online shop.

DOSTUPNOST PROIZVODA U PRODAVNICI PROVERITI POZIVOM

Lanci za sneg su obaveza u zimskim uslovima

Imate strah od vožnje po snegu ili ledu? Ne brinite, niste jedini! Važno je obezbediti delotvorno rešenje za vaše zimske strahove - lance za sneg za sve četiri gume!

Tokom zimskih meseci nikada ne možemo biti sigurni šta ćemo zateći na ulicama, zbog toga mnogi vozači već u novembru (kako nalaže zakon) nabave lance za sneg i spokojno čekaju mraz.

Iz raznih razloga, zimske gume nisu dovoljne za bezbednu vožnju u ekstremnim zimskim uslovima, pa su lanci za sneg obaveza u gepeku za svakog vozača, kako bi bili pri ruci u slučaju nužde! Oni se stavljaju preko guma i omogućavaju sigurniju i lakšu vožnju kroz zimske neprilike.

Lanci za sneg cena - provereni proizvođači i razumna naknada

Većina modernih vozila ima letnje i zimske gume koje se stavljaju, kako im i ime kaže, u određenoj sezoni. Kada su u pitanju lanci za sneg cena varira i od proizvođača, ali i od debljine karika koje se prilagođavaju uslovima na putu.

Lanci za vožnju po planinskim i gradskim putevima se razlikuju pre svega po dužini dok je optimalna debljina oko 12 milimetara. Prema ovim parametrima, usklađuje se i cena lanaca za sneg!

Lanci za sneg - brza i efektivna kupovina uz online shop MD

Dobri lanci za sneg znače sigurnu vožnju tokom zime! Zato nemojte čekati da vas kiša, sneg i led zateknu nespremne i iskoristite jesenje dane da se osigurate. Deo naše ponude će uskoro biti pouzdani lanci za sneg, a vi ćete moći da odaberite veličinu i debljinu lanaca koji će odgovarati vašim gumama. manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)