Karoserija - cene i prodaja karoserije auta

Karoserija je jedan od najvažnijih delova svakog automobila koji služi za smeštaj i zaštitu vozača, putnika i prtljaga. U okviru MD Auto online shop-a ćete uskoro moći da pronađete kvalitetne karoserijske delove koji će vam omogućiti vrhunsku bezbednost po najpovoljnijim cenama na tržištu. Možete ih poručiti putem MD online shop-a ili ih kupiti u jednoj od naših prodavnica na Zvezdari i Surčinu.

POŠALJITE UPIT ILI POZOVITE RADNJU

Uskoro ćete u sklopu naše prodavnice moći da pregledate sve dostupne delove online, u kategoriji: Karoserija - cene i prodaja karoserije auta, a do tada Vam kao i uvek naš stručni tim stoji na raspolaganju! Kliknite i pošaljite upit putem Viber-a uz naznaku potrebnog proizvoda, modela automobila i broja šasije ili pozovite poznate brojeve telefona i poručite željeni proizvod. Na stručni tim pronalazi najjeftinije delove i opremu za vas.

Od čega se sastoji karoserija i kakve sve vrste postoje?

Karoserija auta predstavlja gornji deo automobila koji je pričvršćen na šasiju, odnosno njegov donji deo, i samim tim spada u jedan od najosnovnijih delova za automobil. Neki delovi, kao što su rezervoar, električni uređaji, pogonski agregati se često smeštaju u okviru same karoserije. 


Postoji nekoliko vrsta karoserija koje se razlikuju u odnosu na vrstu vozila, kao što su: putnička, teretna, putnička-teretna, specijalna i radna vozila, dok se prema prijemu opterećenja, razlikuju samonoseće, polunoseće i nenoseće


Za laka putnička vozila se najčešće koriste samonoseće karoserije, jer one omogućavaju veću čvrstinu uz manju masu. Kada je reč o načinu izrade karoserije, postoje skeletne i školjkaste samonoseće karoserije, kao i one sa pomoćnim okvirima. 


Izrađuju se od čelilnog lima i čeličnih profila, dok se u poslednje vreme koriste i plastične mase, kao i legure aluminijuma. 


Šta sve mora da zadovolji karoserija automobila? 

Pored toga što je karoserija vozila namenjena za bezbednost putnika i tereta, ona mora da zadovolji i ostale zahteve koje se od nje očekuju. Pre svega, karoserija automobila mora da bude što više aerodinamičnija kako bi otpor trenja vazduha o karoseriju prilikom vožnje bio manji.


Jako je važno da karoserija vozila omogućava siguran ulaz i izlaz svih putnika, odličan raspored svih komandi i instrumenata, adekvatnu izolaciju od buke i raznih vremenskih neprilika, sjajan aerodinamički profil, komfor i prostor za sve druge sklopove auta. 


Zašto su kvalitetni karoserijski delovi od velikog značaja? 

Kvalitetna i vrhunsko izrađena karoserija automobila je od velikog značaja jer je u pitanju glavni deo koji štiti vozača, putnike i prtljag od spoljašnjih uticaja. Bez nje ne bi bilo bezbednosti prilikom vožnje u saobraćaju.


Zato je važno da karoserijski delovi budu kupljeni kod proverenih proizvođača koji će vam garantovati njenu odličnu aerodinamičnost, veliku otpornost na koroziju, manjak buke tokom vožnje i komfor koji vam je neophodan.


Karoserijski delovi - jednostavna kupovina putem MD Auto online shop-a

Ukoliko vas zanima kvalitetno izrađena karoserija za vaše vozilo, dobra vest je da će se u MD Auto ponudi uskoro naći veliki izbor odličnih karoserija po izuzetno povoljnim cenama. Kupovina online putem je jednostavna, efektivna, i može vam uštedeti dosta vremena. 


Takođe, možete posetiti naše prodavnice koje se nalaze na dve lokacije u Beogradu, na Zvezdari i u Surčinu, i lično se uveriti u vrhunski kvalitet naše bogate ponude! manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)