Filteri za auto

Filteri za auto su izuzetno važni za ispravan i funkcionalan automobil. Kvalitetni, pouzdani i povoljni filteri za vazduh, filteri za ulje, i ostali neophodni za rad vozila, će vam uskoro biti na raspolaganju i putem MD Auto online prodavnice, kao i u našim prodavnicama u Surčinu i na Zvezdari.

POŠALJITE UPIT ILI POZOVITE RADNJU

Uskoro ćete u sklopu naše prodavnice moći da pregledate sve dostupne delove online, u kategoriji: Filteri za auto, a do tada Vam kao i uvek naš stručni tim stoji na raspolaganju! Kliknite i pošaljite upit putem Viber-a uz naznaku potrebnog proizvoda, modela automobila i broja šasije ili pozovite poznate brojeve telefona i poručite željeni proizvod. Na stručni tim pronalazi najjeftinije delove i opremu za vas.

Kao funkcionišu filteri za auto i zašto su neophodni? 

Postoje različite vrste filtera za auto koji predstavljaju neophodne komponente za optimalne performanse vozila. Oni sprečavaju da negativne i potencijalno opasne čestice dopru do unutrašnjih delova automobila, neophodnih za njegov rad. 

Filteri štite motor automobila, ali i putnike u vozilu. Dakle, filteri održavaju čistoću untrašnjosti automobila, a prema svojim funkcijama dele se na sledeći način: filteri za vazduh, za ulje, za gorivo, i filteri kabine. 

Filteri za vazduh 

Filteri za vazduh služe kako bi prečišćavali sve nečistoće u vazduhu koji koristi motor za sagorevanje. Dakle, filteri za vazduh direktno utiču na rad motora i na pravilno sagorevanje goriva, odnosno njegovu funkcionalnost. Naime, gorivo gubi snagu performansa ukoliko ne sagoreva na pravilan način. 

Filteri za ulje 

Ulje u vozilu ima funkciju podmazivanja motora, kako bi se ovaj deo automobila što manje opterećivao prilikom rada. S toga, filteri za ulje imaju veoma važnu ulogu da prečiste ulje koje koristi motor, kako bi se izbegla pojava metalnih opiljaka koji bi mogli da oštete motor. 

Filteri za gorivo 

Filteri za gorivo se razlikuju u odnosu na to da li je u pitanju benzin ili dizel. Za motore koje koriste benzin filter služi da ukloni nečistoće koje dolaze sa gorivom, a u motorima sa dizelom filteri se koriste da spreče koroziju.

Filteri za kabinu 

Filteri kabine služe kako bi putnicima pružili što kvalitetnije iskustvo vožnje, samim tim, prečišćavaju vazuh u kabini automobila.  Funkcionišu po istom principu kao filteri za vazduh, samo su usmereni na kabinu vozila.

Kvalitetni filteri za auto uskoro u MD Auto prodavnici

Filteri za auto zaduženi su za neometane performanse vozila, zbog čega je izuzetno važno menjati ih na vreme. Promena filtera zavisi od različitih faktora, ali je optimalno menjati ih na godinu dana. 

Kvalitetni filteri za auto će uskoro biti deo asortimana MD Auto prodavnice gde ćete moći da ih poručite po veoma pristupačnim cenama. Pratite naš sajt i budite u toku sa novitetima u ponudi!

manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)