Farovi za auto

Farovi za auto veoma su važan deo vozila i obezbeđuju bezbednu vožnju tokom večeri, noći, ali i tokom dana kada je oslabljena vidljivost na putu. Kvalitetni i povoljni farovi za automobile biće deo naše ponude koju možete pogledati u okviru naše online prodavnice MD Auto, ili u nekoj od prodavnica koje se nalaze u Surčinu i na Zvezdari.

POŠALJITE UPIT ILI POZOVITE RADNJU

Uskoro ćete u sklopu naše prodavnice moći da pregledate sve dostupne delove online, u kategoriji: Farovi za auto, a do tada Vam kao i uvek naš stručni tim stoji na raspolaganju! Kliknite i pošaljite upit putem Viber-a uz naznaku potrebnog proizvoda, modela automobila i broja šasije ili pozovite poznate brojeve telefona i poručite željeni proizvod. Na stručni tim pronalazi najjeftinije delove i opremu za vas.

Zašto su važni kvalitetni farovi za auto?

Ispravni farovi za kola koji rade tokom dnevne i noćne vožnje propisani su zakonom, pa je zato važno obezbediti kvalitetne farove, koji će biti siguran saputnik tokom bilo koje vožnje. 

Farove treba birati prema modelu vozila i originalnoj postavci, jer se na taj način obezbeđuje adekvatno osvetljenje na putu, a samim tim i bezbedna vožnja.

Kvalitetni farovi za auto će svojim snopom svetlosti obezbediti preglednost i vidiljvost vozaču, a ujedno neće ugroziti vozače koji dolaze u susret tako što će im smanjiti preglednost. 

Bezbednost na putu je prioritet svakog savesnog vozača, a kvalitetni farovi pouzdanih proizvođača omogućavaju vam maksimalnu sigurnost u pogledu osvetljenja i ugodnosti u vožnji. 

Koje vrste farova za auto postoje? 

Auto farovi se dele se prema tipu svetla koje pružaju. Tako postoje halogena svetla, koja predstavljaju najpovoljnije rešenje i čest su izbor mnogih vozača. Ova svetla koriste se i za kratka i za duga, a mogu poslužiti i kao maglinke.

Drugi tip auto farova su ksenon farovi. Kada su u pitanju farovi za automobile prodaja ksenona je postala sve češća. Reč je o vrsti farova dugog životnog veka, čiji je svetlosni snop jakog intenziteta.

Potrebno je da ksenoni imaju poseban sistem za pranje i mogućnost podešavanja, što čini njihovu cenu većom, pa se ksenon farovi češće viđaju na skupljim automobilima. Ukoliko se ugrade bez sistema podešavanja, mogu biti nebezbedni jer ugrožavaju vidljivost vozčima koji dolaze u susret. 

Treća vrsta farova za kola su LED farovi koji predstavlja najsavremenije rešenje kada je reč o svetlima za automobile. LED farovi su savremeno i štedljivo rešenje. Oni pružaju doziran snop svetlosti i smešteni su na svim modernim automobilima. 

Još jedna njihova prednost je ekološka isplativnost, s obzirom na to da troše i do 10 puta manje električne energije. 

Savremeni farovi za automobile u MD Auto prodavnici

Za vas primemamo kvalitetnu ponudu farova za auto. U okviru našeg kataloga pronaći ćete farove za najraznovrsnija vozila, koja će vam pružiti neophodnu bezbednost na putu, sa sjajnom estetskom završnicom koju svaki vozač želi za svoj automobil. 

Najkvalitetniji farovi za kola uskoro će biti deo asortimana MD Auto prodavnice gde ćete moći da ih poručite po veoma pristupačnim cenama. 

Za više informacija, možete nas kontaktirati ili posetiti na dobro poznatim lokacijama u Surčinu i na Zvezdari. Pogledajte ponudu, pratite naš sajt i ostanite u toku sa novitetima!

manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)