Delovi menjača

Delovi menjača iz MD Auto ponude obezbediće funkcionalan i bezbedan menjač vašem automobilu. Adekvatan menjač je neophodan za neometano manevrisanje i upravljanje vozilom, a delove za menjače možete pogledati u našem online shop-u, ili u radnjama na Zvezdari i u Surčinu.

POŠALJITE UPIT ILI POZOVITE RADNJU

Uskoro ćete u sklopu naše prodavnice moći da pregledate sve dostupne delove online, u kategoriji: Delovi menjača, a do tada Vam kao i uvek naš stručni tim stoji na raspolaganju! Kliknite i pošaljite upit putem Viber-a uz naznaku potrebnog proizvoda, modela automobila i broja šasije ili pozovite poznate brojeve telefona i poručite željeni proizvod. Na stručni tim pronalazi najjeftinije delove i opremu za vas.

Koji delovi menjača postoje i čemu služe? 

Menjač čine određeni delovi bez kojih njegove performanse ne bi bile moguće, a evo i o kojim delovima je reč. Ulazna osovina povezuje motor sa menjačem, dok pomoćna osovina spaja ulazno vratilo sa izlaznim. Zatim, izlazno vratilo isporučuje snagu motora ostatku pogonskog skopa. 

Uz to, delovi za menjač su i pogonski zupčanici, kojima se menjaju brzine, kao i zupčanik za rad u leru, i ogrlice za sinhronizaciju, koje obično imaju savremena vozila. 

Na ovu listu se može dodati još komponenti mehanizma kojim se pokreće menjač, a važno je da sve one rade ispravno kako bi ovaj izuzetno važan deo automobila bio ispravan. 

Značaj menjača za pravilan rad vozila 

Bilo da su u pitanju delovi za automatski menjač ili manuelni, sam po sebi, menjač predstavlja deo automobila kojim se kontroliše veliki deo vožnje. On služi da energiju motora prenese na točkove, a doziranje se vrši upravo kroz različite brzine koje se mogu menjati. 

Kako bi automobil održavao kontinuiranu energiju, potrebno je da menjač radi bez ikakvog ometanja, s toga je ispravnost njegovih delova od velikog značaja. 

Delovi menjača izuzetnog kvaliteta u MD Auto prodavnicama

Ukoliko vaš menjač pokazuje znake mogućih problema, te znate da je vreme da promenite određene delove, njih možete pronaći u našim radnjama. 

Putem MD Auto online shop-a možete poručiti potrebne delove, a u našim maloprodajnim radnjama vas takođe čeka adekvatna ponuda. Pratite naš sajt i budite u toku sa novitetima u ponudi!

manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)