Zimska auto kozmetika - antifriz i različita sredstva za odmrzavanje

Antifriz i druga profesionalna sredstva za  odmrzavanje različitih delova automobila tokom zime po najpovoljnijim cenama - uskoro u MD Auto prodavnicama. Pratite novitete i poručite potrebna sredstva putem MD auto online shop-a, ili dolaskom u naše prodavnice u Surčinu i na Zvezdari.

POŠALJITE UPIT ILI POZOVITE RADNJU

Uskoro ćete u sklopu naše prodavnice moći da pregledate sve dostupne delove online, u kategoriji: Zimska auto kozmetika - antifriz i različita sredstva za odmrzavanje, a do tada Vam kao i uvek naš stručni tim stoji na raspolaganju! Kliknite i pošaljite upit putem Viber-a uz naznaku potrebnog proizvoda, modela automobila i broja šasije ili pozovite poznate brojeve telefona i poručite željeni proizvod. Na stručni tim pronalazi najjeftinije delove i opremu za vas.

Zašto su sredstva za odmrzavanje važna za Vaš automobil?

Nega automobila se menja u odnosu na sezonu, a to se posebno može videti dolaskom zime, kada su za održavanje našeg vozila potrebna sredstva koja će sprečiti da neadekvatni vremenski uslovi utiču na vozilo, ugroze efikasnost, ali i našu bezbednost. 

S toga, upotreba različitih sredstava za odmrzavanje, kao i anzifriza za motor predstavlja neizostavnu obavezu koju treba imati na umu čim temeperature krenu da padaju. Najbolje je pripremiti se na vreme, te kupiti sredstva već krajem jeseni. 

Koja se to sredstva za odmrzavanje praktikuju tokom zime? 

Na listi sredstava kojima možete održavati Vašeg četvorotočkaša tokom zime nalaze se sredstva za zaštitu gumenih delova od niskih temepratura, sredstvo protiv zamrzavanja brave, sredstvo za odmrzavanje stakla, kao i ono koje će sprečiti da do toga dođe, a na listu možete dodati i sredstvo protiv zamagljivanja stakla. 

Antifriz - čuvar vašeg motora tokom hladnih dana 

Antifriz se menja u proseku na 2 godine i zadužen je da tečnost u motoru održava na optimalnom nivou, kako bi automobil mogao besprekorno da performira. Vrlo je važno da se pre svake zimske sezone proveri stanje antifriza, i zameni ukoliko je potrebno. 

Kada treba zameniti antifriz?

Opšta preporuka je da antifriz i druge rashladne tečnosti menjate u zavisnosti od pređenih kilometara, tačnije nakon određenog broja pređenih kilometara, dok najčešće nakon određenog vremenskog perioda. 

Najpraktičnije je menjati antifriz na velikom servisu automobila, dok što se tiče pređenih kilometara uglavnom na 150 do 250 hiljada pređenih kilometara. Topla preporuka je čuvati servisnu knjižicu i u njoj beležiti kada je izvršena poslednja zamena, pa ćete tako lakše obavljati zamenu antifriza shodno vremenu.

Prodaja antifriza i drugih profesionalnih sredstava za odmrzavanje online

Osim što smo za Vas izdvojili najkvalitetnija sredstva za  odmrzavanje i održavanje automobila tokom zime, pobrinuli smo se i za to da, kada naši proizvodi budu na stanju, proces kupovine bude jednostavan i brz. Putem naše prodavnice željena sredstva možete poručiti online, uz svega nekoliko klikova.

Naravno, možete nas posetiti i na našim adresama u Surčinu i na Zvezdari i lično izabrati proizvod koji Vam je potreban. Profesionalna sredstva za odmrzavanje delova automobila možemo po Vašoj želji poslati i u ostale gradove Srbije.


manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)