Krpe za auto, sunđeri i četke za pranje kola

Krpe za auto, kao i sunđeri i četke za pranje kola najvišeg kvaliteta će uskoro biti deo asortimana MD Auto shop-a. Kod nas ćete pronaći pouzdan pribor za pranje kola po najpovoljnijim cenama. Brinite o čistoći vašeg auta i poručite potrebne proizvode u našim prodavnicama ili online putem.

POŠALJITE UPIT ILI POZOVITE RADNJU

Uskoro ćete u sklopu naše prodavnice moći da pregledate sve dostupne delove online, u kategoriji: Krpe za auto, sunđeri i četke za pranje kola, a do tada Vam kao i uvek naš stručni tim stoji na raspolaganju! Kliknite i pošaljite upit putem Viber-a uz naznaku potrebnog proizvoda, modela automobila i broja šasije ili pozovite poznate brojeve telefona i poručite željeni proizvod. Na stručni tim pronalazi najjeftinije delove i opremu za vas.

Zašto je čistoća automobila od suštinskog značaja?

Čistoća automobila je od suštinskog značaja jer direktno utiče na zdravlje svih putnika u automobilu. Gomilanje i udisanje čestica prašine i bakterija iz auta može da ima negativne i dugoročne posledice na zdravlje, naročito kod onih koji imaju problema sa alergijama i respiratornim oboljenjima.

S obzirom da mnogi ljudi provode i po nekoliko sati dnevno na svoja četiri točka, jako je važno da uvek vode računa o higijeni svojih kola kako bi izbegli potencijalnu zarazu i ostale zdravstvene komplikacije, kao i da u svom vozilu uvek imate adekvatan pribor za pranje automobila. 

Koja oprema za pranje kola vam je potrebna?

Za adekvatno i dubinsko čišćenje i pranje automobila, bitno je koristiti samo najkvalitetnije krpe za auto, sunđere i četke koje temeljno i dubinski čiste sve mrlje i fleke na vašim kolima. 

Kvalitetna oprema za pranje i čišćenje automobila je apsolutni imperativ, jer će Vam biti spas u mnogim situacijama i znači će Vam prilikom neželjnih situacija kao što je blato na putu, sneg na kolima i šoferšajbni, prašina unutar auta, i tome slično. 

Poručite krpe za auto, sunđere i četke online putem

Budite u toku sa novitetima na našem sajtu i proizvodima za pranje kola koji će uskoro biti deo asortimana MD Auta. Pored toga što nas možete posetiti i na našim adresama u Surčinu i na Zvezdari, pribor za pranje auta možete da poručite i online putemmanufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)