kako zaštititi automobil od korozije

Kako zaštititi automobil od korozije

Kako zaštititi automobil od korozije tokom zime? Najjednostavnije bi bilo parkirati ga u toplu i suvu garažu i ne izvoziti ga iz nje do proleća. No, svima nam je jasno da tako nešto nije moguće. Većina nas automobil koristi svaki dan te je on nažalost stalno izložen nemilosrdnim vremenskim uticajima, koji su najteži upravo za vreme zime.

Read More
najbolji akumulator

Koji je najbolji akumulator za auto: Varta, Energizer, Firecell ili Mustang?

Postoji mnogo vrsta akumulatora i isto toliko faktora kako odrediti koji je akumulator najbolji za automobil. Pre svega, to zavisi od tipa vozila, odnosno da li je posedujete stariji ili noviji tip automobila. Izbor adekvatnog akumulatora za vaš automobil je važan zadatak koji morate pažljivo odraditi kako biste omogućili pouzdanu i dugotrajnu vožnju.

Read More

Šta raditi kada se automobil pregreva?

Problem sa pregrevanjem automobila javlja se najčešće u letnjem periodu, kada su velike vrućine. Ako se vaš automobil pregreva, nemojte paničiti, ali obratite pažnju jer odlaganje rešavanja ovog problema kasnije može napraviti dosta veće probleme. Ne bi trebalo da nastavite da vozite ukoliko vidite da se pokazatelj temperature pomera prema kritičnoj tački.

Read More
pežo 206

Pežo 206 prednosti i mane – iskustva i saveti za vlasnike

Pežo 206 je bez sumnje jedan od najpopularnijih putničkih automobila manjih dimenzija, što i ne čudi ako uzmemo u obzir da je vrlo kompaktan, lak za upravljanje i praktičan za gradsku vožnju. Pežo 206 se proizvodi od 1998. godine, a do sada je izbačeno nekoliko generacija ovog automobila, koji je, prema nekim podacima, za ovih […]

Read More

Šta raditi kada auto neće da upali?

Tokom godina automobili su postali mnogo pouzdaniji i sigurniji. Ali s obzirom na to da se svaki automobil sastoji od ogromnog broja delova, čak i najpouzdanija vozila nas mogu iznenaditi. Zato je itekako važno da vodite računa o svim delovima automobila i dok vozite, kako vas ne bi iznenadile neke neprijatne situacije. Zašto auto neće […]

Read More